Η Σάρον Στόουν μέσα από ένα σχόλιο της σε ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram αποκάλυψε ότι είχε εννέα αποβολές και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που επιθυμούν και προσπαθούν να κάνουν παιδιά.

Η Σάρον Στόουν μοιράστηκε την εμπειρία των εννέα αποβολών της κάτω από μια ανάρτηση του περιοδικού People, όπου η Peta Murgatroyd μίλησε για τη δική της αποβολή όταν ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία.

Η Σάρον Στόουν, η οποία έχει υιοθετήσει τρία αγόρια, τους Roan, Laird και Quinn, έγραψε: «Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας.

Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή» και πρόσθεσε ότι όποιος έχει υποστεί μία τέτοια απώλεια απαιτεί «συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία. Δεν είναι μικρό πράγμα, σωματικά ή συναισθηματικά, ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέχουμε μόνες και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας.

Σύμφωνα με ένα άρθρο του 2021 που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet, υπολογίζεται ότι συμβαίνουν 23 εκατομμύρια αποβολές παγκοσμίως κάθε χρόνο, με μία στις 10 γυναίκες να είχε μία αποβολή στη διάρκεια της ζωής της.

  sharon 453im4

CREDIT: PEOPLE/INSTAGRAM