Νέα για πάντα; Δεν προσπαθώ να δείχνω 25, είπε η Cindy Crawford

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
9 Νοεμβρίου, 2022

Copyright @Instagram Cindy Crawford

Η Cindy Crawford δεν προσπαθεί να μείνει αγέραστη. «Δεν είμαι 25, οπότε γιατί να προσπαθώ να φαίνομαι 25;» αναρωτήθηκε το διάσημο supermodel σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο θρύλος της πασαρέλας Cindy Crawford μπορεί να έχει διαχρονική, κλασσική ομορφιά, αλλά μην την αποκαλείτε αγέραστη

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Haute Living, η Crawford είπε ότι το να την αποκαλούν αγέραστη είναι μια υπενθύμιση ότι στην πραγματικότητα δεν είναι.

«Το να σου λένε ότι δεν έχεις γεράσει δεν είναι σωστό, ειδικά επειδή το να μεγαλώνεις είναι αρκετά δύσκολο, άσε που ζούμε σε μια κουλτούρα που έχει εμμονή με τους νέους», είπε. «Δεν είμαι 25, οπότε γιατί να προσπαθώ να φαίνομαι 25; Γιατί θέλω κάποιος να με μπερδέψει για 25χρονη; Έκανα παιδιά. Έχω όλη αυτή την εμπειρία ζωής».

Πρόσθεσε ότι στις πρώτες μέρες της σειράς προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας Meaningful Beauty, οι διαφημίσεις έδειχναν τη φωτογραφία της ταυτόχρονα με μια φωνή που έλεγε «Δεν έχει γεράσει».

«Και τους έλεγα να σταματήσουν, γιατί με πίεζε πάρα πολύ», είπε. «Ξέρω όλους τους τρόπους με τους οποίους έχω γεράσει. Το πρόσωπό μου έχει γίνει πολύ πιο λεπτό, το στόμα μου δεν είναι τόσο γεμάτο».

Ανέφερε επίσης πώς, όταν ξεκίνησε αρχικά να ασχολείται με το μόντελινγκ, αναρωτιόταν τι θα έκανε μετά τα 25 της χρόνια. Ωστόσο, η Crawford μετά από τόσα χρόνια έχει διατηρήσει την παρουσία της στον χώρο της μόδας, συνεχίζοντας να κάνει μόντελινγκ και να κλείνει διαφημιστικές καμπάνιες σε ηλικία 56 ετών.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να πίστευα ότι θα εξακολουθούσα να ποζάρω στον φακό μέχρι σήμερα. Και παρόλο που δεν βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα όσο παλιά — ούτε και θέλω να είμαι — οποιαδήποτε στιγμή φωτογραφίζομαι, ακόμα κι αν είναι μόνο σε iPhone, βγαίνω σε πόζα», είπε. «Δεν μπορείς να το ξεμάθεις αυτό».

Πρόσθεσε ότι όσο περνάει ο καιρός, οι δουλειές της έχουν και αυτές εξελιχτεί. Έχει τη συλλογή Cindy Crawford Home, έχει εκδώσει πολλά βιβλία και σύντομα θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της Apple TV+ με τίτλο The Supermodels, το οποίο θα περιλαμβάνει την Cindy Crawford και τις συναδέλφους της στον χώρο της μόδας: Naomi Campbell, Linda Evangelista και Christy Turlington.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης είπε ότι το κοινό της εξακολουθεί να την θαυμάζει επειδή είναι «αυθεντική» και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ στα 50 της.

«Υπάρχει μια σύγκριση που χρησιμοποιώ πολύ και είναι η εξής: Είμαι σαν έναν ηλικιωμένο αθλητή. Ξέρω το παιχνίδι πολύ καλύτερα, αλλά δεν έχω το λαιμό 20χρονης ή οτιδήποτε άλλο. Μερικές φορές λέω: Άστο. Ίσως δεν θέλω να κάνω πια το μοντέλο. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι είναι σαν λέω στις γυναίκες ότι σε μια ορισμένη ηλικία έχουμε λήξει και πρέπει να πάμε στο ράφι. Θέλω να μεταδώσω κάτι τέτοιο στις γυναίκες;»

Πρόσθεσε ότι παρόλο που μερικές φορές δεν «αισθάνεται τόσο σίγουρη» στις φωτογραφίες, εξακολουθεί να είναι ευγνώμων που είναι εδώ.

«Είναι η πραγματικότητα. Η γήρανση είναι αυτό που συμβαίνει αν είμαστε τυχεροί. Σημαίνει ότι είμαι ζωντανή».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved