H Ariana Grande μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται

POP UP TEAM
/
31 Δεκεμβρίου, 2022

Η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια, Ariana Grande, έγινε ένας μικρός Αγιος Βασίλης και χάρισε δώρα σε μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία παίδων του Μάντσεστερ για μία ακόμη χρονιά.

Και συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, διανεμήθηκαν σε μωρά, παιδιά και εφήβους που βρίσκονται στους παιδιατρικούς θαλάμους του Βασιλικού Νοσοκομείου Παίδων του Μάντσεστερ, στα Νοσοκομεία Trafford και Wythenshawe και στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόρειου Μάντσεστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τη φιλανθρωπική οργάνωση “Royal Manchester Children’s Hospital” ξεκίνησε από την επίθεση στο Manchester Arena το 2017, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι.

“Σε ευχαριστούμε Aριάνα! Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που λάβαμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς ασθενείς στα νοσοκομεία μας από την Αριάνα Γκράντε”, έγραψε στις σελίδες της στο Twitter και το Instagram η φιλανθρωπική οργάνωση μοιράζοντας φωτογραφίες με δεκάδες πολύχρωμα δώρα κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

“Είναι συγκινητικό που η Aριάνα για άλλη μια φορά με τόση αγάπη έκανε αυτή την ειδική δωρεά στην οικογένεια των νοσοκομείων μας”, δήλωσε η Tanya Hamid, προσωρινή διευθύντρια του ιδρύματος στο Instagram. “Γνωρίζουμε ότι το Μάντσεστερ, και συγκεκριμένα το Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Αριάνα”, πρόσθεσε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved