Ο Jeremy Renner κάνει «ό,τι χρειάζεται» για να θεραπευτεί μετά το ατύχημα

Copyright @Instagram jeremyrenner
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
3 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Jeremy Renner συνεχίζει να ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του, μετά από το καταστροφικό ατύχημα την Πρωτοχρονιά.

Ο σταρ της Marvel δημοσίευσε τη Δευτέρα ένα Instastory στον λογαριασμό του, όπου έδειξε να χρησιμοποιεί το ένα του πόδι για να κάνει πετάλι σε μηχάνημα φυσιοθεραπείας. Η λεζάντα έγραφε «Whatever it takes».

Ακολούθησε με μια φωτογραφία της 20ης επετειακής έκδοσης του The Book of Awakening, η οποία είχε τη λεζάντα, «Mental Recovery Too». Γραμμένο από τον Mark Nepo, με πρόλογο από την ηθοποιό Jamie Lee Curtis, το βιβλίο αυτοβοήθειας έχει υπότιτλο, «Having the Life You Want by Being Present to the Life You Have».

 

mental

Jeremy Renner’s Instagram Story

Στο μεταξύ ο Jeremy Renner αναρρώνει μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις, αφού τραυματίστηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα.

Ο ηθοποιός καθάριζε το χιόνι από έναν ιδιωτικό δρόμο για να βοηθήσει τα μέλη της οικογένειάς του να φύγουν από το σπίτι του, αφού συγκεντρώθηκαν για τις γιορτές όταν συνέβη το ατύχημα, είπε προηγουμένως ο εκδότης του στο CNN.

Σύμφωνα με το αρχείο καταγραφής κλήσεων 911 που κυκλοφόρησε από το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Washoe, ο Renner «καταπλακώθηκε πλήρως» από ένα όχημα καθαρισμού χιονιού, όταν συνέβη το περιστατικό.

Ο Renner δημοσιεύει την πρόοδό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά το ατύχημα, καθώς και προωθεί τη σειρά του Paramount+, Mayor of Kingstown, η οποία βρίσκεται τώρα στη δεύτερη σεζόν της.

Εκτός από τη δημοσίευση της ενημέρωσης για την υγεία του τη Δευτέρα, μοιράστηκε επίσης βίντεο με αποσπάσματα από τη σειρά και δηλώσεις για την εκπομπή.

http://www.youtube.com/watch?v=zhmIVF2dTbI

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved