Η Avril Lavigne έδιωξε μια γυμνόστηθη γυναίκα από τη σκηνή, κατά τη διάρκεια των Juno Awards

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
15 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Lavigne είπε στη διαδηλώτρια, «f*ck off b**ch», όσο αυτή έκανε κύκλους γύρω από την τραγουδίστρια.

Η Avril Lavinge είχε το νεύρο να αντιμετωπίσει μια γυμνόστηθη γυναίκα κατά την διάρκεια απονομής των Juno Awards τη Δευτέρα το βράδυ στην Αλμπέρτα του Καναδά. Η τραγουδίστρια του «Sk8er Boi» παρουσίαζε έναν από τους καλεσμένους, όταν μια topless διαδηλώτρια εισέβαλε στη σκηνή και άρχισε να περιφέρεται απτόητη μπροστά στην κάμερα, ενώ πόζαρε χαμογελαστή στο πλήθος.

Η 38χρονη Lavinge, προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία της προτού στραφεί στη γυναίκα και της πει: «f*** off b***» . Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια γέλασε άβολα, καθώς το κοινό ζητωκραύγαζε, προτού χάσει την ψυχραιμία της και επαναλάβει το «f*** off b***» με την γυναίκα να συνοδεύεται εκτός σκηνής από την ασφάλεια της διοργάνωσης.

Η άγνωστη γυναίκα, η οποία φορούσε ροζ παντελόνι, ροζ μπαντάνα και γυαλιά, φέρεται να διαμαρτυρόταν για τα έργα ανάπλασης σε προστατευόμενες ζώνες, στο νότιο Οντάριο του Καναδά. Σύμφωνα με το CTV News Toronto, η κυβέρνηση του Οντάριο έχει αποσύρει τους κανονισμούς που προστατεύουν μια περιοχή 7.400 στρεμμάτων γης, γνωστή ως Greenbelt.

Οι πράσινες ζώνες Greenbelt είναι περιοχές πρασίνου γύρω από πόλεις που προστατεύονται από την αστική οικοδόμηση. Μετά τις αλλαγές των κανονισμών και της νομοθεσίας, στην πρώην πια προστατευόμενη ζώνη, η κυβέρνηση θα μπορεί να ξεκινήσει οικοδομικές εργασίες κατασκευής σπιτιών, απειλώντας με καταστροφή το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, με την ανάπτυξη να ξεκινά το 2025.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved