Οι δισεκατομμυριούχοι της λίστας του Forbes: Rihanna, Jay z και Kim – εκτός ο Kanye West

©Creative_Commons_Attribution
BETH TSALIKI
/
6 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Rihanna, ο Jay Z και η Kim Kardashian είναι από τους δισεκατομμυριούχους της λίστας του Forbes. Ωστόσο ο Kayne West βρέθηκε εκτός μετά την λήξη της συνεργασίας του με την Adidas

Η Rihanna είναι ένα από τα top ονόματα της λίστας, καθώς εκτός από το τραγούδι, έβγαλε δική της σειρά εσωρούχων, αλλά ασχολήθηκε και με τον χώρο της ομορφιάς, δημιουργώντας τη δική της μάρκα Fenty.

Η pop star (αλλά και επιχειρηματίας) έκανε και κάτι άλλο: Βοήθησε τον Γάλλο επιχειρηματικό της εταίρο Bernard Arnault, πρόεδρο του γαλλικού γίγαντα ειδών πολυτελείας LVMH, να φέρει σε δεύτερη θέση τον Elon Musk και να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αφού η καθαρή του αξία αυξήθηκε πάνω από 50 δισ. δολάρια σε 211 δισ. δολάρια!

Στη λίστα του Forbes που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 4 Μαρτίου, η τραγουδίστρια βρίσκεται στη θέση 2.002 με 1,4 δισ. δολάρια, από 1,7 δισ. δολάρια πέρυσι.

Ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, Στίβεν Σπίλμπεργκ, 76 ετών, έχει περιουσία που αγγίζει τα 4 δισ. δολάρια μετά την κυκλοφορία του «Avatar 2».

Η 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται στην 2.259η θέση του καταλόγου, αλλά ο πλούτος της έχει μειωθεί από 1,9 δισ. δολάρια πέρυσι σε 1,2 δισ. δολάρια. Έχει κάνει τεράστια επιτυχία με τη σειρά ρούχων Skims shapewear, με την αξία της εταιρείας να εκτιμάται στα 3,2 δισ. δολάρια.

Σχετικά με τον πρώην σύζυγός της τηλεπερσόνας, Kanye West, δεν μπήκε στη λίστα, αφού η Adidas έλυσε την συνεργασία μαζί του λόγω των αντισημιτικών σχολίων που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Το 2022 ο ράπερ βρισκόταν στο νούμερο 1.513 της λίστας πλουσίων του Forbes και είχε πολυετή συμφωνία με την αθλητική εταιρεία για το brand του Yeezy. Η περιουσία του φαίνεται ότι έπεσε κάτω από το 1 δισ. δολάρια μετά τη λήξη της συνεργασίας με το brand, η οποία ήρθε μετά την κατάργηση πολλών άλλων επικερδών συμφωνιών.

Ούτε η Kylie Jenner βρίσκεται στη λίστα του «Forbes». Στο παρελθόν είχε ανακηρυχθεί η «νεότερη αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος» από το Forbes το 2020, χάρη στη σειρά ομορφιάς της. Βγήκε από τη λίστα το 2021 και δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξαναμπεί.

Άλλοι super stars στη λίστα είναι ο Jay-Z και η Oprah Winfrey. Ο πλούτος του Jay-Z αυξήθηκε στα 2,5 δισ. δολάρια από 1,4 δισ. δολάρια και βρίσκεται στη θέση 1.217 της λίστας.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved