Το νέο cocktail της Jennifer Lopez

©Creative_Commons_Attribution
BETH TSALIKI
/
6 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Jennifer Lopez έβγαλε τη νέα της σειρά αλκοολούχων ποτών, με λίγες θερμίδες, την οποία ονόμασε «Delola». Η pop star και επιχειρηματίας προωθεί το cocktail στα Social Media.

 

Η σειρά θα διαθέτει τις γεύσεις Bella Berry Spritz, Paloma Rosa Spritz και L’Orange Spritz.

«Ήθελα απλώς να δημιουργήσω κάτι με καλύτερη γεύση, καλύτερα συστατικά και κάτι που θα απολάμβανα να πίνω με τους φίλους και την οικογένειά μου. Και αυτό είναι η Delola», δήλωσε η τραγουδίστρια.

 

Συζητώντας για το λανσάρισμα του προϊόντος, η JLo μίλησε σχετικά με την ιδέα της δημιουργίας αυτής της σειράς cocktail.

«Μου αρέσει να διασκεδάζω, να χαλαρώνω και να ξεκουράζομαι με τους φίλους μου, αλλά ποτέ δεν βρήκα ένα ποτό που να μου ταιριάζει. Αναζητούσα κάτι που θα μπορούσα να απολαύσω και θα ταίριαζε με τον προσεγμένο τρόπο που ζω τη ζωή μου», σημείωσε.

«Όταν δεν το βρήκα, αποφάσισα να δημιουργήσω το Delola. Κάθε ένα από αυτά τα κοκτέιλ πωλείται σε ένα εμφιαλωμένο γυάλινο μπουκάλι. Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι πριν από δύο χρόνια και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράζομαι το Delola με τον κόσμο».

O συνιδρυτής της Delola, Ken Austin, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται η τραγουδίστρια, χαρακτηρίζοντάς την τελειομανή.

«Η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο κόσμος θα δοκιμάσει την Delola. Είναι όλα στο μπουκάλι, απλά ρίξτε το πάνω σε πάγο», είπε ο ίδιος.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved