Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: 35 χρόνια γάμου

© Twitter / Rita Wilson
POP UP TEAM
/
2 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον συμπλήρωσαν την Κυριακή (30.4) 35 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειό του «σβήνοντας» μία τούρτα.

«35 χρόνια γάμου. 30 Απριλίου 1988. Η αγάπη είναι το παν», έγραψε η Ρίτα Γουίλσον σε ανάρτησή της στο Twitter. Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία με την τούρτα τους.

 

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1985 στα γυρίσματα του Volunteers. Τότε, ήταν σε διαφορετικές σχέσεις. Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος. Για περίπου τρία χρόνια η σχέση τους παρέμεινε κρυφή. Μάλιστα, όταν η σχέση τους έγινε γνωστή, ο Τομ Χανκς θέλησε να γίνει ορθόδοξος για να παντρευτεί την ελληνικής καταγωγής αγαπημένη του, Ρίτα. Ο έγγαμος βίος τους δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα. Η Ρίτα Γουίλσον διαγνώστηκε το 2015 με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή.

Σε διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις του το ζευγάρι έχει μιλήσει με τρυφερά λόγια για τη σχέση τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο Τομ Χανκς κέρδισε το Όσκαρ το 1994 είπε: «είμαι εδώ μόνο και μόνο επειδή η γυναίκα με την οποία ζω τη ζωή μου μου δείχνει τι είναι αγάπη, καθημερινά!»

 

Πηγή: Look 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved