Η Billie Eilish χώρισε με τον Jesse Rutherford – παραμένουν όμως φίλοι

©VOGUE Taiwan
POP UP TEAM
/
19 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάθε μέρα κι από έναν χωρισμό. Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα της Billie Eilish και του Jesse Rutherford.

Αυτό είναι το τέλος αυτής της επτάμηνης σχέσης, η οποία, όπως γράφουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, «έκρυβε» πάντα αντιπαραθέσεις λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, ενώ κάποιοι θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας κάνουν λόγο για ζήλεια εκ μέρους του τραγουδιστή του συγκροτήματος The Neighbourhood.

Είναι γνωστό ότι η Billie Eilish έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ σε πωλήσεις, συναυλίες, παγκόσμιες περιοδείες, singles, αναπαραγωγές βίντεο και ήχου κ.ά.

Ο πρώην σύντροφός της, ο 31χρονος Jesse Rutherford, δέκα χρόνια μεγαλύτερός της, τα έχει καταφέρει καλά με το συγκρότημά του, αλλά όχι στο βαθμό που τα έχουν καταφέρει οι Arctic Monkeys, οι Tame Impala, οι Imagine Dragons και άλλοι, αναφέρουν με νόημα οι θαυμαστές της Billie Eilish. Ίσως και να μην έχουν άδικο…

http://www.youtube.com/watch?v=GCdwKhTtNNw

Σύμφωνα με το «Page Six», η Billie Eilish και ο τραγουδιστής Jesse Rutherford μπορεί να αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους, αλλά υποσχέθηκαν ότι θα παραμείνουν φίλοι για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved