Η Amber Heard πλήρωσε 1 εκατ. δολάρια στον Johnny Depp

©Instagram/amberheard/johnnydepp
BETH TSALIKI
/
14 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μετά την καταδικαστική απόφαση στη δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ, αναγκαστικά πλήρωσε το ποσό των 1 εκατ. δολαρίων στον ηθοποιό και μουσικό. 

Ο Johnny Depp, έχει δηλώσει πως τα συγκεκριμένα χρήματα θα τα δώσει σε 5 αγαπημένες του φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η Heard, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «In The Fire», είχε ισχυριστεί ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Depp.

 

 

Τον Ιούνιο του 2022, ο 56χρονος ηθοποιός κέρδισε τη δίκη και το ποσό των 10,35 εκατ. δολαρίων. Η νομική του ομάδα του Depp υποστήριξε με επιτυχία ότι το δημοσίευμα της Χερντ στην «Washington Post» ήταν δυσφημιστικό.

Παρόλο που η Heard δεν είχε κατονομάσει τον ηθοποιό στο δημοσίευμά της, ήταν ολοφάνερο ότι αναφερόταν στον Depp σχετικά με την κακοποίηση, που όπως δήλωνε, υπέστη. 

Πέρασαν από πολλές διαπραγματεύσεις για να καταλήξουν στη συγκεκριμένη συμφωνία.

 

Έξι, περίπου, μήνες μετά, ο Depp έλαβε τελικά το 1 εκατ. δολάρια από την ασφαλιστική εταιρεία της Άμπερ Χερντ. Οι πέντε μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που θα επιλέξει ο ηθοποιός να δωρίσει τα χρήματα είναι οι εξής: The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society και Amazonia Fund Alliance.

Ο ηθοποιός πάντα ανέφερε στις συνεντεύξεις του, αλλά και στο δικαστήριο ότι δεν προσπαθούσε να πάρει χρήματα από την πρώην σύζυγό του, αλλά να «καθαρίσει» το όνομα και τη φήμη του.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved