Miriam Margolyes: «Ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι ομοφυλόφιλη»

©instagram/ mmargolyes
POP UP TEAM
/
15 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η 82χρονη ηθοποιός Miriam Margolyes φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής «Vogue» και δήλωσε ότι «ποτέ δεν ντράπηκε που είναι ομοφυλόφιλη».

Η βραβευμένη ηθοποιός, γνωστή για την αθυροστομία της και την εκκεντρικότητά της, ανέφερε ότι «οι γκέι άνθρωποι δεν είναι συμβατικοί» και ότι η ίδια «δεν θα ήθελε με τίποτα να είναι στρέιτ».

Η Margolyes είναι γνωστή από διάφορους ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο όπως στο «Blackadder», το «Babe» και τη σειρά «Harry Potter».

Η Miriam Margolyes

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλικότητά της και δήλωσε ότι πάντα προσπαθούσε να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. «Είναι μια ισχυρή θέση αν δεν φοβάσαι να είσαι αυτός που είσαι», επισήμανε.

«Είμαστε όλοι τόσο ανασφαλείς. Οι άνθρωποι είναι τόσο φοβισμένοι πολλές φορές και αυτό που πάντα με ενδιέφερε είναι να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους».

Η Margolyes αποκάλυψε στη συνέντευξή της ότι κατάλαβε ότι είναι λεσβία πολλά χρόνια πριν, πίσω στο μακρινό 1996, μια εποχή που η ομοφυλοφιλία ήταν παράνομη και κυριαρχούσε στην επικαιρότητα το AIDS. «Έχασα 34 φίλους από αυτή την αρρώστια», ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι είναι μαζί με τη σύντροφό της, την ακαδημαϊκό Heather Sutherland, 54 χρόνια.

Η Miriam Margolyes

«Ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι ομοφυλόφιλη ή οτιδήποτε άλλο πραγματικά», δήλωσε στη βρετανική «Vogue». «Ήξερα ότι δεν ήταν εγκληματικό γιατί ήμουν εγώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι εγκληματική».

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι οι gay άνθρωποι είναι τυχεροί, επειδή δεν είμαστε συμβατικοί. Είμαστε μια ομάδα -ελαφρώς- ξεχωριστή. Αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα. Είμαστε καλοί καλλιτέχνες, είμαστε καλοί μουσικοί. Και μου αρέσει να είμαι gay. Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στρέιτ». 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved