Η Adele αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με μυκητιασική λοίμωξη από στενό κορσέ

©Instagram/ adele
POP UP TEAM
/
21 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ένας στενός κορσές στάθηκε η αιτία για να διαγνωστεί με μυκητιασική λοίμωξη η διάσημη τραγουδίστρια Adele.

Όπως αποκάλυψε στους φανς της έπαθε τη μυκητιασική λοίμωξη κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου στις συναυλίες της στο Colosseum του Caesars Palace στο Λας Βέγκας, επειδή φορούσε κορσέ στη σκηνή.

«Ιδρώνω πολύ και ο ιδρώτας δεν πάει πουθενά, οπότε βασικά κάθομαι με τον ιδρώτα μου και ο γιατρός μου με διέγνωσε με φαγούρα», είπε σε ένα βίντεο που κοινοποίησε ένας φαν της.

 

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, το είδος αυτό της μυκητιασικής λοίμωξης (jock itch), πήρε το όνομά του επειδή είναι κοινή πάθηση στους αθλητές, προκαλεί «ένα κνησμώδες εξάνθημα σε ζεστές, υγρές περιοχές του σώματος» και «επηρεάζει συχνά τη βουβωνική χώρα και το εσωτερικό των μηρών».

«Jock itch, ακούγεται σαν να είμαι μεγάλος φαν των Nuggets», είπε η Adele αστειευόμενη για την κατάστασή της. Συνέχισε δε, λέγοντας ότι οι γιατροί της τής είχαν συνταγογραφήσει μια αλοιφή.

«Δεν ξέρω γιατί σας το είπα αυτό!» παραδέχτηκε προτού πει ότι είναι σίγουρη πως τα Μέσα θα γράψουν για την λοίμωξη που αντιμετωπίζει ότι η «Η Adele έχει ακμή στο σώμα!».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved