Η Rihanna ποζάρει με τα εσώρουχά της λίγο πριν γεννήσει και «ανεβάζει» την θερμοκρασία

©Instagram/ badgalriri
POP UP TEAM
/
11 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η 35χρονη Rihanna, η οποία πρόσφατα απόλαυσε μια απόδραση στην πατρίδα της, τα Barbados, με τον φίλο της A$AP Rocky και τον γιο της RZA, γιόρτασε την κυκλοφορία της νέας της συλλογής εσωρούχων Sheer X.

Η ιδρύτρια του Savage x Fenty «αναστάτωσε» τους θαυμαστές της στα social media, δημοσιεύοντας σειρά από σέξι φωτογραφίες με εσώρουχα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η Rihanna

Οι ακόλουθοι της popstar έσπευσαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ… «Είσαι πραγματικά ο ορισμός της ομορφιάς», έγραψε ένας θαυμαστής της.

Η Rihanna εγκαινίασε επίσημα το Savage X Fenty το 2018, αλλά παραιτήθηκε από τη θέση του CEO τον περασμένο Ιούνιο, με τη Hillary Super να αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση.

Τότε, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στη «Vogue»: «Ήταν υπέροχο να βλέπουμε το όραμά μας για το Savage X Fenty να επηρεάζει τη βιομηχανία σε τόσο απίστευτο βαθμό τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Rihanna

Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς και θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε με τρόπους που πάντα συνδέονται με τον καταναλωτή. Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τη Hillary Super ως τη νέα μας CEO», είχε πει, μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Rihanna

 

Η Rihanna έχει κάθε λόγο να γιορτάσει, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα στην ιστορία που έχει 10 τραγούδια με 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify.

Η Rihanna

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved