Ο Alice Cooper αγόρασε από το Μάντσεστερ T-shirt για τον Johnny Depp

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
13 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ιδιοκτήτης καταστήματος ενδυμάτων στο Μάντσεστερ έμεινε έκπληκτος, όταν ο θρύλος της ροκ Άλις Κούπερ εμφανίστηκε στην πόρτα ζητώντας να αγοράσει ένα T-shirt για τον σταρ του κινηματογράφου Τζόνι Ντεπ.

Ο Άλις Κούπερ, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζο Πέρι των Aerosmith είναι μέλη του supergroup Hollywood Vampires.

Ο Άλις Κούπερ βρισκόταν στο Μάντσεστερ για να παίξει σε συναυλία με τους Hollywood Vampires και επισκέφτηκε το κατάστημα Modern Streets, σε εμπορικό κέντρο της πόλης, πριν από τη συναυλία.

Ο ιδιοκτήτης Τζακ Πάρτινγκτον είπε ότι ο Άλις Κούπερ ήταν «πραγματικός κύριος» και ότι συζήτησαν αρκετά. Δήλωσε στο BBC ότι στην αρχή δεν πίστευε ότι ήταν ο θρύλος της ροκ.

Ο Alice Cooper

Ωστόσο όταν άκουσε την αμερικανική προφορά των φίλων του που ήταν μαζί του, συνειδητοποίησε ότι είναι ο Άλις Κούπερ. «Ρώτησα αν κάνουν διακοπές και μου είπαν ”όχι, είμαστε σε περιοδεία”», είπε και προσέθεσε: «Τότε κατάλαβα σίγουρα ότι ήταν ο Άλις Κούπερ.

«Μου είπε ότι δεν του άρεσε να μένει σε ξενοδοχεία σε περιοδείες και ότι θέλει να βγαίνει έξω και να γνωρίζει κόσμο» προσέθεσε ο Τζακ Πάρτινγκτον. «Ο Άλις Κούπερ στη συνέχεια ρώτησε αν μπορούσε να αγοράσει ένα μπλουζάκι για τον Ντεπ και εκτυπώσαμε ένα σχέδιο που του άρεσε».

Ο Τζακ Πάρντινγκτον είπε ότι είναι ευτυχισμένος που γνώρισε τον τραγουδιστή, «γιατί πολλά από τα συγκροτήματα που του αρέσουν δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε ο Άλις Κούπερ».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved