Σάσα Σταμάτη: «Έκανα λάθη και τα πλήρωσα. Ζητάω συγγνώμη απ’ όλους»

©Instagram/ sasastamata
POP UP TEAM
/
1 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Για την εισαγωγή της στο ψυχιατρικό Τμήμα του Θριασίου μίλησε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Ειδικότερα, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική ενώ ευχαρίστησε όσους την στήριξαν και ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό που είχε προκαλέσει σε αθηναϊκό θέατρο.

«Όλοι οι άνθρωποι και δεν θέλω να το προσωποποιήσω δεν μιλάνε γι’ αυτά. Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα με τον ψυχολόγο και τον ψυχίατρο. Πέρασα δύσκολα. Ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη 20 χρόνια. Αναγκάστηκα να κάνω εγκλεισμό δύο φορές. είναι πολύ σκληρό. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου δεν ήθελαν, έπρεπε να πάρω εγώ την απόφαση. Τον είχαν βρει πάνω στις γραμμές του τρένου. Ερχόταν στη Νομαρχία έβριζε το νομάρχη, αλλά με στήριξαν. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν

Η μάνα μου διαφωνεί που μιλάω, αλλά εγώ θα τα πω.

Θέλω να γίνω γραφικιά, αλλά εγώ τα λέω για τον κόσμο. Βλέπουμε και ακούμε ‘βίασε, σκότωσε’, οι άνθρωποι δεν πάνε στον γιατρό. Κάποια στιγμή κλατάρισα. Τον πατέρα μου τον πήγα σε κέντρο αποκατάστασης, με πήρανε μια Κυριακή τηλέφωνο από το κέντρο αποκατάστασης που όλον τον μισθό μου τον έδινα εκεί πέρα.

Μου λένε, ‘κυρία Σταμάτη πηγαίνετε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ο μπαμπάς σας δεν έχει νεφρά, έχει να πιει και να φάει έναν μήνα», είπε μεταξύ άλλων η Σταμάτη. Αναφερόμενη στο ζήτημα θανάτου του πατέρα της είπε χαρακτηριστικά: «Στράφηκα νομικά εναντίον τους για ηθικούς λόγους. Αν πάρουμε λεφτά θα τα δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Ερωτηθείσα για τον λόγο που αναγκάστηκε χθες να επισκεφθεί ψυχιατρική κλινική, απάντησε πως «υπήρξαν κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις. Ξύπνησα ένα πρωί είχα μουδιάσει ολόκληρη. Ανθρώπινα πράγματα που έχουν πάθει όλοι» και συμπλήρωσε:

«Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη, θέλω να ξέρετε ότι τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη, απ’ όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού γι’ αυτό που είχε γίνει στο θέατρο. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ζητάω δημόσια συγνώμη απ’ όλους. Έκανα λάθος. Το πλήρωσα αυτό το λάθος, με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου σήκωνε κανένας το τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη και αν δεν είχα τον Γιάννη τον Κουρτάκη δεν θα είχα πού να πάω…Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου και θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να φαίνομαι δυναμική, αλλά είναι η άμυνά μου. Κάποια στιγμή κατέρρευσα. Η μάνα μου ήταν δίπλα μου στο νοσοκομείο και μου κρατούσε το χέρι

Ήθελα να σας τα πω από την ψυχή μου, δεν έχω άλλα λόγια. Σας ευχαριστώ τίποτα άλλο».

 

Πηγή: Athens Voice

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved