Έρχεται η δεύτερη σεζόν του podcast «The Osbournes»

©Instagram/ theosbournespodcast
POP UP TEAM
/
6 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η δεύτερη σεζόν του podcast «The Osbournes» με τους Όζι και Σάρον Όσμπορν και τα παιδιά τους Τζακ και Κέλι, θα αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Η συνέχεια της πρώτης σεζόν του 2018 θα αποτελείται από 20 επεισόδια και θα είναι διαθέσιμη σε μορφή βίντεο και ήχου.

Η οικογένεια πρόκειται να συζητήσει «τα πάντα, από τον ρομαντισμό έως τα αληθινά εγκλήματα». Τα επεισόδια θα ηχογραφηθούν στο σπίτι του θρύλου της heavy metal, Όζι Όσμπορν και της συζύγου, του Σάρον.

http://www.youtube.com/watch?v=NtuOZEBu6nE

Η σειρά περιλαμβάνει ξεχωριστά επεισόδια, στα οποία ο Όζι Όσμπορν θα μοιραστεί το μικρόφωνο με τον επί σειρά ετών φίλο του, μουσικό Μπιλ Μόρισον για διάφορα θέματα, από το φαγητό και τα χρόνια των Black Sabbath, αλλά και τους εξωγήινους.

Η οικογένεια κυκλοφόρησε διαφημιστικό σποτ για τα δύο πρώτα επεισόδια. Στο πρώτο εμφανίζεται ο Όζι Όσμπορν να ρωτά τον Τζακ τι κάνει «εδώ και πέντε χρόνια» και τη Σάρον να απαντά: «Κάνει μωρά!».

http://www.youtube.com/watch?v=mS8y-_i4b_A

Το άλλο διαφημιστικό έχει σχέση με το οικογενειακό αστείο για την πλαστική χειρουργική της Σάρον, με τον Τζακ να ρωτά: «Νόμιζα ότι κάθε διετία κάνεις επισκευή; Είναι σαν το αυτοκίνητο κάθε 5.000 μίλια η μαμά πηγαίνει για επισκευή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved