Αντιμέτωπος με καταγγελίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον ο Jimmy Fallon

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζίμι Φάλον φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό του «Tonight Show» μετά τη δημοσίευση από το Rolling Stone καταγγελιών από νυν και πρώην συνεργάτες του, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι τοξικό το εργασιακό περιβάλλον στα παρασκήνια του βραδινού του τηλεοπτικού σόου.

«Είναι ντροπιαστικό και νιώθω τόσο άσχημα. Συγγνώμη αν έφερα σε δύσκολη θέση εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας» είπε ο Τζίμι Φάλον στο προσωπικό του «Tonight Show» κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνάντησης μέσω Zoom το απόγευμα της Πέμπτης, ανέφερε το προσωπικό στο Variety και στο Rolling Stone. «Νιώθω τόσο άσχημα που δεν μπορώ να το περιγράψω» σημείωσε.

«Θέλω αυτό το σόου να είναι διασκεδαστικό, πρέπει να είναι χωρίς αποκλεισμούς για όλους, πρέπει να είναι αστείο, πρέπει να είναι το καλύτερο σόου, πρέπει να είναι οι καλύτεροι άνθρωποι» ανέφερε ο παρουσιαστής σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Variety και Rolling Stone.

Νωρίτερα την Πέμπτη, το Rolling Stone δημοσίευσε καταγγελίες από δύο νυν και 14 πρώην εργαζόμενους στο σόου, μέλη των συνεργείων παραγωγής και σεναριογράφους, οι οποίοι ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους λόγω φόβου αντεκδίκησης.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved