Οι Κλούνεϊ πουλάνε το σπίτι στη λίμνη Κόμο εξαιτίας των παπαράτσι

©Instagram/amalclooneyofficial1
POP UP TEAM
/
11 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ ίσως να μην είναι πλέον οι πιο διάσημοι κάτοικοι της λίμνης Κόμο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ σκέφτεται να αποχωριστεί την διάσημη ιταλική έπαυλή του που έχει στην ιδιοκτησία του εδώ και 20 χρόνια περίπου.

 

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται δημοσίευμα της Page Six, ο ηθοποιός έχει βάλει προς πώληση τη βίλα του 18ου αιώνα έναντι 107 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο ίδιος είχε αγοράσει το ακίνητο πριν από δύο δεκαετίες πληρώνοντας 10 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά απευθύνεται σε υψηλού κύρους αγοραστές.

Οι φήμες περί πιθανής πώλησης της βίλας έχουν ξεκινήσει ήδη από το 2010, κυρίως λόγω ανησυχιών του Κλούνεϊ για τους παπαράτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φωτογράφοι σκαρφάλωσαν στους τοίχους της βίλας (η οποία διαθέτει βοτανικό κήπο και γήπεδα τένις) για να τραβήξουν φωτογραφίες του αστέρα του κινηματογράφου και των καλεσμένων του. Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, ο τότε δήμαρχος του Laglio (της πόλης όπου βρίσκεται το σπίτι δίπλα στη λίμνη) Giuseppe Mantero φέρεται να επιχείρησε να χτίσει μια “αποβάθρα” κοντά στη βίλα του Κλούνεϊ που θα βοηθούσε τους παπαράτσι και τους επισκέπτες της περιοχής να έχουν εικόνα στο σπίτι του αστέρα του Χόλιγουντ.

lake como clooney

Οι ίδιες φήμες φούντωσαν ξανά το 2015, δηλαδή ένα χρόνο μετά τον γάμο του με την Αμάλ στη Βενετία.

amal clooney

“Ο Τζορτζ αγαπάει την περιοχή και τους ανθρώπους που ζουν εκεί, αλλά τον δυσκολεύει η υπερβολική προσοχή που προσελκύει όταν βρίσκεται στην πόλη. Έχει λάβει μια τεράστια προσφορά για τη βίλα, την οποία εξετάζει, και σκέφτεται να αγοράσει ένα άλλο, λιγότερο προσιτό σε φωτογράφους σπίτι σε άλλη περιοχή της Ιταλίας”, αναφέρει το δημοσίευμα.

amal clooney

Φυσικά, η μεγαλύτερη ανησυχία του ζεύγους αφορά τα δίδυμα παιδιά τους Ελα και Αλεξάντερ, τα οποία προφυλάσσουν με νύχια και με δόντια από τους παπαράτσι και φοβούνται πολύ για την ασφάλειά τους.

To τεράστιο κέρδος από την πώληση του ακινήτου
Ο Κλούνεϊ φέρεται να αγόρασε το ακίνητο από την οικογένεια Heinz πληρώνοντας 10 εκατομμύρια δολάρια το 2002 – πράγμα που σημαίνει ότι θα βγάλει ένα τεράστιο καθαρό κέρδος αν το πουλήσει στην τιμή που ζητάει, δηλαδή 107 εκατομμύρια δολάρια.

Εν τω μεταξύ, ο Τζορτζ και η Αμάλ φαίνεται ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν το ακίνητο όσο έχουν τα κλειδιά στην κατοχή τους. Εντοπίστηκαν εκεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πριν την εντυπωσιακή εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

AMAL CLOONEY

 Πηγή thetoc.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved