Πώς η Miley Cyrus κατάλαβε ότι ο γάμος της τελείωσε

©Instagram/mileycyrus
POP UP TEAM
/
12 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μετά από μία on/off σχέση που διάρκεσε δέκα χρόνια και ένα αποτυχημένο γάμο, η Miley Cyrus ανοίχτηκε για πρώτη φορά και μίλησε για το διαζύγιο με τον Liam Hemsworth.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ποια ήταν η στιγμή που κατάλαβε πως ο γάμος του είχε τελειώσει και πως έπρεπε να πάρουν διαζύγιο.

«Η δέσμευσή μας να παραμείνουμε παντρεμένοι προερχόταν από την αγάπη που νιώθαμε, επειδή ήμασταν μαζί 10 χρόνια. Προερχόταν όμως και από ένα τραύμα και προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε πολύ γρήγορα ό,τι μπορούσαμε», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η ίδια αποκάλυψε πως κατάλαβε ότι είχε έρθει το τέλος τον Ιούνιο του 2019, όταν εμφανίστηκε στο Glastonbury Festival. «Η μέρα του σόου ήταν η μέρα που είχα αποφασίσει ότι δεν θα λειτουργούσε άλλο η σχέση στη ζωή μου. Ήταν λοιπόν μία στιγμή που έβαλα πρώτα τη δουλειά, το σόου, τον ρόλο μου. Τώρα πια, για εμένα, έρχεται πρώτα ο άνθρωπος και μετά ο καλλιτέχνης», ανέφερε.

Στην συνέχεια μιλώντας για το δημόσιο διαζύγιό της η ίδια πρόσθεσε: «Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο ότι εγώ και κάποιος άλλος συνειδητοποιήσαμε ότι δεν αγαπιόμαστε πια. Αυτό είναι κάτι που μπορώ να αποδεχθώ. Αυτό που δεν δέχομαι είναι όλες οι ιστορίες για το ποιος ήταν κακός και ότι δεν υπήρξε ο χρόνος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση, επειδή ήταν ξαφνικό για εκείνους».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved