Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι περήφανος Αμερικανός πολίτης εδώ και 40 χρόνια

©Instagram/schwarzenegger
POP UP TEAM
/
19 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) γιόρτασε τα 40 χρόνια της αμερικανικής υπηκοότητάς του ανεβάζοντας στο Instagram μια συλλογή φωτογραφιών από το «ταξίδι» του ως νεαρό αγόρι στην Αυστρία μέχρι να γίνει Αμερικανός πολίτης.

«Σαν σήμερα πριν από 40 χρόνια, έγινα Αμερικανός πολίτης. Είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου. Τα χρωστάω όλα στην Αμερική. Γεννημένος στην Αυστρία, δημιουργημένος στην Αμερική!», έγραψε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Η ανάρτηση του ηθοποιού περιελάμβανε φωτογραφίες από τη ζωή του πριν και μετά την άφιξή του στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων στιγμιότυπων από την ορκωμοσία του για την αμερικανική υπηκοότητα το 1983, φορώντας ένα πουκάμισο με την αμερικανική σημαία και ένα καπέλο του θείου Σαμ, κρατώντας δύο αμερικανικές σημαίες να ποζάρει μπροστά της εμβληματικής πινακίδας του Χόλιγουντ.

Τη φωτογραφία τη συνόδευσε ηχητικά με την ομιλία που εκφώνησε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών το 2004 στη Νέα Υόρκη.

«Φίλοι μου Αμερικανοί, αυτή είναι μια καταπληκτική στιγμή για μένα. Το να πιστεύεις ότι ένα άλλοτε αδύναμο αγόρι από την Αυστρία θα μπορούσε να μεγαλώσει για να γίνει κυβερνήτης της πολιτείας της Καλιφόρνια, αυτό είναι το όνειρο ενός μετανάστη», είπε ο Σβαρτσενέγκερ στο βίντεο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved