Η Ναόμι Κάμπελ μιλάει για τα ναρκωτικά: «Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ οδυνηρό»

©Instagram/naomi
POP UP TEAM
/
21 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μετά την Λίντα Εβαντζέλιστα (Linda Evangelista) και την Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) που μίλησαν για τις προσωπικές τους δύσκολες στιγμές στην αρχή της καριέρας τους, ήρθε η σειρά της Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) να προχωρήσει σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στο νέο ντοκιμαντέρ «The Super Models».

Το τοπ μόντελ της δεκαετίας του ’80 και του ’90, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μάχη που έδωσε για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όταν άρχισε να μεσουρανεί στις πασαρέλες ως «η μαύρη γαζέλα».

Όπως εξήγησε η 53χρονη σήμερα Κάμπελ, η κατάχρηση ουσιών ήταν ο τρόπος για να αντιμετωπίσει τη θλίψη που ένιωθε εξαιτίας της εγκατάλειψης του πατέρα της καθώς και τον θάνατο του στενού της φίλου και αγαπημένου σχεδιαστή Τζάνι Βερσάτσε (Gianni Versace).

«Όταν άρχισα να κάνω χρήση, αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω, τη θλίψη. Νομίζεις, ότι θα επουλώσει αυτή την πληγή. Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τεράστιο φόβο και άγχος. Γι’ αυτό και θύμωσα πολύ» είπε στην κάμερα του Apple TV+.

Στην συνέντευξη παραδέχτηκε ότι η κατάχρηση ουσιών την οδηγούσε σε ένα μονοπάτι που απειλούσε τη ζωή της. «Όταν προσπαθείς να καλύψεις κάτι, τα συναισθήματά σου…μίλησες για εγκατάλειψη. Δεν μπορείς να την καλύψεις. Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ οδυνηρό» ανέφερε η Κάμπελ και πρόσθεσε: «Τα λάθη μου, πάντα τα παραδεχόμουν. Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή. Είναι τρομακτικό να σηκώνεις τον καθρέφτη και να κοιτάζεσαι….μου πήρε πολλά χρόνια για να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved