Shakira: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να μεγαλώσω τα παιδιά μου με τον πατέρα τους…»

©Instagram/ shakira
POP UP TEAM
/
25 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μετά από λίγους μήνες… σιωπής, η Σακίρα έκανε και πάλι την εμφάνισή της με το νέο τραγούδι «El jefe» και μίλησε για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό «Billboard», μετά την επιλογή της από το ίδιο ως «Γυναίκα της Χρονιάς».

Η ζωή της διάσημης τραγουδίστριας έχει πλέον αλλάξει, μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ, και όπως αποκάλυψε η ίδια αυτό που εκτιμά περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι ο χρόνος που απολαμβάνει με τα παιδιά της: «Λατρεύω τον χρόνο που περνάω με τα παιδιά μου, που είμαι μαζί τους. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, τον χρόνο που ήταν μαζί μου και δεν ήταν με τον πατέρα τους, ήμουν απόλυτα αφοσιωμένη σε αυτά, χωρίς να δουλεύω (…). Αν πρόκειται να τα έχω μόνο τον μισό χρόνο, να κάνω αυτόν τον μισό χρόνο ό,τι καλύτερο μπορώ», ανέφερε.

Η καλλιτέχνιδα είπε ότι αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της παρά στην καλλιτεχνική της καριέρα και ότι η παραμονή της στη Βαρκελώνη την πήγε αρκετά… πίσω. Ωστόσο, η ίδια διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι πλέον θα κυκλοφορεί πιο συχνά μουσική.

http://www.youtube.com/watch?v=7oTlx5YC2P4

«Υπάρχουν στιγμές θλίψης, νοσταλγίας και η μουσική μου αυτή τη στιγμή ‘’τρέφεται’’ από αυτό το κοκτέιλ», δήλωσε η Σακίρα. Αν και υπάρχει ακόμα θλίψη στη ζωή της και μπορεί να επικεντρωθεί στη μουσική της καριέρα, μιλώντας για το κομμάτι της «Copa Vacia», στο οποίο εμφανίζονται τρωκτικά, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι πλέον τα έχει εξολοθρεύσει όλα από το περιβάλλον της και κοιτάζει μπροστά.

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να μεγαλώσω τα παιδιά μου με τον πατέρα τους, να κάνω οικογένεια. Να ξεπεράσω προβλήματα, εμπόδια… και να γεράσω δίπλα σε κάποιον. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να το έχω αυτό», πρόσθεσε η ίδια.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved