Angelina Jolie στη Vogue: «H μητρότητα άλλαξε ολόκληρη τη ζωή μου»

©Instagram/ angelinajoliekl
POP UP TEAM
/
28 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε πως το να γίνει μητέρα την έσωσε από το σκοτάδι, ενώ μίλησε για τη ζωή της ως ανύπαντρη μητέρα μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vogue».

Η 48χρονη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς η υιοθεσία του πρώτου της γιου, Maddox, σε ηλικία 26 ετών, «άλλαξε ολόκληρη τη ζωή της», όπως ανέφερε, και «της έμαθε να συμπεριφέρεται διαφορετικά». Αποκάλυψε ότι τα παιδιά της ήταν η αιτία για να «επιβιώσει», υπονοώντας -προφανώς- τις δυσκολίες που πέρασε μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ.

«Ήμουν 26 ετών όταν έγινα μητέρα. Όλη μου η ζωή άλλαξε», ανέφερε. Και συνέχισε: «Το να έχω παιδιά με έσωσε και μου έμαθε να είμαι διαφορετική σε αυτόν τον κόσμο. Νομίζω ότι, πρόσφατα, θα είχα ‘’βυθιστεί’’ στο σκοτάδι αν δεν υπήρχαν τα παιδιά στη ζωή μου. Είναι καλύτερα από μένα. Φυσικά, εγώ είμαι η μητέρα και ελπίζω να είναι αυτό το ασφαλές μέρος γι’ αυτά και να υπάρχει μια σταθερότητα».

Η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αισθάνεται «λίγο πεσμένη αυτές τις μέρες», προσθέτοντας: «Δεν αισθάνομαι ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία». Είπε, επίσης, ότι βρίσκεται στη μέση της «μετάβασης ως άτομο». «Είχαμε πολλά να θεραπεύσουμε. Ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας», εξήγησε.

Η 48χρονη κοσμούσε το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου 2023 του περιοδικού με ένα λευκό στράπλες φόρεμα που ήταν καλυμμένο με ροζ σπρέι, καθώς προωθούσε την επερχόμενη εταιρεία μόδας της, «Atelier Jolie».

«Δεν θέλω να γίνω μια μεγάλη σχεδιάστρια μόδας, θέλω να ‘’χτίσω’’ ένα σπίτι για να γίνουν άλλοι άνθρωποι έτσι», είπε για το νέο της εγχείρημα. «Ελπίζω να αλλάξω πολλές πτυχές της ζωής μου».

Η Αντζελίνα και ο Μπραντ άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2005 και από την αρχή το ειδύλλιό τους ήταν αμφιλεγόμενο. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. and Mrs. Smith» το 2005, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Αν και ο Μπραντ Πιτ άρχισε να βγαίνει με την Αντζελίνα Τζολί, σχεδόν, αμέσως μετά τον χωρισμό του με την Τζένιφερ Άνιστον, ο ίδιος αρνήθηκε με μανία ότι απάτησε την πρώην του. Παρά τους ισχυρισμούς περί απιστίας, φάνηκε ότι οι Brangelina ήταν το «hot» ζευγάρι του Χόλιγουντ. «Ενώθηκαν» με τα δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2014, κατά τη διάρκεια μιας μυστικής τελετής στη Νότια Γαλλία και απέκτησαν τρία παιδιά. Υιοθέτησαν επίσης άλλα δύο, τη Zahara και τον Pax, ενώ ο Πιτ υιοθέτησε νόμιμα τον γιο που είχε υιοθετήσει η Angelina πριν είναι μαζί, τον 22χρονο σήμερα Maddox.

Η Angelina Jolie

Ωστόσο, το 2016, ήρθε… το «τέλος», αφού το ζευγάρι ενεπλάκη σε μια περίεργη διαμάχη με καταγγελίες για σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης. Η Τζολί ισχυρίστηκε αργότερα ότι ο Πιτ προσπάθησε να πνίξει ένας από τα παιδιά τους και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο, αφήνοντας την ίδια και τα παιδιά να αισθάνονται σαν «όμηροι» μέχρι να προσγειωθούν. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο ηθοποιός την άρπαξε από το κεφάλι και τη χτύπησε. Ο εκπρόσωπος του Μπραντ διέψευσε όλους τους ισχυρισμούς της Τζολί. «Ο Μπραντ έχει αναλάβει την ευθύνη για όσα έκανε, αλλά δεν θα το κάνει για πράγματα που δεν έκανε. Έχει γίνει αποδέκτης κάθε είδους προσωπικής επίθεσης και παραποίησης. Ευτυχώς, οι διάφορες δημόσιες αρχές που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει εναντίον του τα τελευταία έξι χρόνια έχουν λάβει τις δικές τους ανεξάρτητες αποφάσεις. Ο Μπραντ θα συνεχίσει να απαντά στο δικαστήριο, όπως κάνει με συνέπεια», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Η Angelina Jolie με την κόρη της

Από τότε που χώρισαν, οι δύο αστέρες έχουν εμπλακεί σε μία από τις πιο προβεβλημένες νομικές διαμάχες στην ιστορία του Χόλιγουντ για την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς και για το οινοποιείο που κάποτε κατείχαν μαζί. Τον Μάιο του 2021, μετά από χρόνια δικαστικών αντιπαραθέσεων, ο Μπραντ και η Αντζελίνα πήραν επίσημα την κοινή επιμέλεια των έξι παιδιών τους, αλλά ένα μήνα αργότερα, η απόφαση του δικαστή ακυρώθηκε.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved