Το σύμφωνο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας της Sharon και του Ozzy Osbourne

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
13 Οκτωβρίου, 2023

H Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της, Όζι, εξακολουθούν να έχουν μεταξύ τους σύμφωνο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Η Σάρον είχε αναφερθεί σε αυτό στα απομνημονεύματά της το 2007 «Survivor: My Story – The Next Chapter», όπου είπε ότι το ζευγάρι θα πήγαινε στην ελβετική οργάνωση υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, εάν κάποιος από τους δύο υπέφερε από άνοια.

Το θέμα το επανέφερε η οικογένεια στο τελευταίο επεισόδιο του «The Osbournes Podcast», στο οποίο συμμετέχουν η Σάρον, ο Όζι, η κόρη τους Κέλι και ο γιος τους Τζακ.

http://www.youtube.com/watch?v=ss1iEitxNI8

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Τζακ, ρώτησε αν η ευθανασία ήταν «ακόμα στα σχέδια» των γονιών του. «Πιστεύεις ότι θα υποφέρουμε;», απάντησε η Σάρον, γελώντας, προτού ο Τζακ αναρωτηθεί: «Δεν υποφέρουμε ήδη όλοι;».«Ναι, αλλά δεν θέλω να πονέσω», πρόσθεσε η μητέρα του. «Η ψυχική ταλαιπωρία είναι αρκετός πόνος χωρίς σωματικό. Επομένως, αν έχεις ψυχικό και σωματικό πόνο, τα λέμε». «Αλλά τι θα γινόταν αν μπορούσες να επιβιώσεις;», ρώτησε η Κέλι. «Ναι, τι θα γινόταν αν επιζήσεις και δεν μπορείς ούτε να φας», απάντησε η Σάρον.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης