Ο George Clooney μιλάει για τον Matthew Perry

©Instagram/ge0rge_clo0ney
POP UP TEAM
/
20 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο George Clooney μιλώντας στο Deadline για την προώθηση της νέας του ταινίας, «The Boys in the Boat», αναφέρθηκε στη μακροχρόνια φιλία του με τον Matthew Perry.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι γνώριζε τον πρωταγωνιστή της σειράς «Τα Φιλαράκια» από τότε που ο δεύτερος ήταν μόλις 16 ετών.

«Παίζαμε μαζί paddle tennis. Ήταν περίπου δέκα χρόνια μικρότερός μου. Και ήταν ένα σπουδαίο, πάρα πολύ αστείο παιδί», ανέφερε ο Κλούνεϊ και πρόσθεσε:

«Μας έλεγε συνέχεια, θέλω να παίξω σε μια κωμική σειρά. Τότε θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Ωστόσο, ακόμα και όταν πραγματοποιήθηκε το παιδικό του όνειρο, η επιτυχία του στον ρόλο του Τσάντλερ «δεν του έφερε χαρά ή ηρεμία» σύμφωνα με τον Κλούνεϊ.

Ο George Clooney εξήγησε ότι οι δύο τους δούλευαν δίπλα-δίπλα κάθε μέρα και δεν είχε ιδέα «τι περνούσε μέσα του». Εκείνη την εποχή, ο Clooney γύριζε το «ER», ενώ ο Πέρι ήταν στα «Φιλαράκια», τα οποία ήταν οι πιο δημοφιλείς σειρές της δεκαετίας του ’90.

«Απλά ξέραμε ότι δεν ήταν ευτυχισμένος και δεν είχα ιδέα ότι έπαιρνε 12 Vicodin την ημέρα και όλα τα πράγματα για τα οποία μιλούσε, όλα αυτά τα σπαρακτικά πράγματα», είπε ο Clooney, αναφερόμενος στις εξομολογήσεις του Πέρι και στο βιβλίο του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

Κλείνοντας ο Clooney τόνισε:

«Η επιτυχία και τα χρήματα δεν φέρνουν, αυτομάτως, την ευτυχία. Πρέπει να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και τη ζωή σου».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved