Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Jennifer Lopez στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της

©Instagram/ jlo
POP UP TEAM
/
20 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez διοργάνωσε το Σάββατο (16/12) μαζί με τον ηθοποιό σύζυγό της, Ben Affleck, ένα γιορτινό πάρτι στο σπίτι τους στο Beverly Hills.

Η pop star, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instgram, επέλεξε να φορέσει ένα μακρυμάνικο, στενό κόκκινο φόρεμα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, άλλαξε εμφάνιση βάζοντας ένα στράπλες πράσινο φόρεμα που ήταν πλήρως καλυμμένο με παγιέτες. 

Σε μία από τις τρεις φωτογραφίες της στο Instagram, που την δείχνουν την ώρα που ετοιμάζεται για το πάρτι, φαίνεται και ο κομμωτής της, Lorenzo Martin.

Οι φωτογραφίες με το πράσινο στράπλες φόρεμα:

Τζένιφερ Λόπεζ

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Μάργκοτ Ρόμπι, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και Λίλι Ρέιμπ.

«Διοργάνωσαν ένα πραγματικά διασκεδαστικό πάρτι», είπε μία πηγή στο People. «Τα παιδιά ήταν όλα εκεί, χόρευαν και περνούσαν υπέροχα, ειδικά τα δίδυμα και η Βάιολετ».

Η Βάιολετ είναι το μεγαλύτερο παιδί που έχει αποκτήσει ο Μπεν Άφλεκ με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. Έχουν ακόμα μία κόρη την Σεραφίνα και έναν γιο τον Σάμιουελ, που φέρεται να ήταν επίσης στο πάρτι. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μαμά των 15 ετών διδύμων Έμμα και Μαξ, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved