Η Halle Berry με τα εσώρουχά της στην έρημο και η συνεργασία της με την Angelina Jolie

©Instagram/ halleberry
POP UP TEAM
/
20 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η 57χρονη Halle Berry επιδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, καθώς ποζάρει με τα εσώρουχά της πάνω σε ένα βράχο στην έρημο. To στιγμιότυπο δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αστειεύτηκε με τους 8,6 εκατ. followers της γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεν μπορούσα να κρύψω αυτές τις πέτρες».

Halle Berry

Η Halle Berry μίλησε πρόσφατα για τη δύσκολη κινηματογραφική σχέση που είχε με την Angelina Jolie, για την ταινία «Maude v Maude». Τον Απρίλιο αναφέρθηκε ότι η Warner Bros. βγήκε νικήτρια σε μια ανταγωνιστική κατάσταση προσφορών έναντι πολλών στούντιο για το θρίλερ δράσης.

Halle Berry

Τόσο η Halle όσο και η Angelina είχαν δεσμευτεί να πρωταγωνιστήσουν και να κάνουν την παραγωγή μέσω των αντίστοιχων εταιρειών παραγωγής τους.

Η Halle μίλησε στο «Variety», όπου παραδέχτηκε ότι εκείνη και η Jolie δεν ξεκίνησαν καλά, αλλά και οι δύο δέθηκαν με το διαζύγιο και τους πρώην τους. «Είχαμε μια δύσκολη αρχή και νομίζω ότι αυτό θα μας χρησιμεύσει στην κινηματογραφική μας συνύπαρξη». Και πρόσθεσε ότι είναι ενθουσιασμένη που θα δουλέψει με μια άλλη γυναίκα και θα φτιάξουν μια ιστορία με τη δική τους ευαισθησία και μέσα από τη δική τους οπτική.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved