Good Job Nicky για Πάριο: Ο πατέρας μου είναι ένας ψαράς με καλή φωνή

POP UP TEAM
/
24 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Στην κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» μίλησε ο Good Job Nicky για την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει, τη Eurovision, αλλά και τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha o δημοφιλής καλλιτέχνης τόνισε: «Ο στόχος είναι ένα Grammy, το όνειρο είναι 7», ενώ για τη Eurovision σχολίασε: «Θα έλεγα ότι είναι ένα πάρα πολύ όμορφο σκαλοπάτι και θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ στο αεροδρόμιο με το τρόπαιο. Έχω τραγούδια τα οποία θα πηγαίνανε πολύ καλά πιστεύω».

Σχετικά με την καλύτερη συμβουλή που έχει δεχτεί σχολίασε: «Η αγάπη δεν θέλει χρόνο, θέλει ταχύτητα» και αποκάλυψε ότι του την έχει δώσει ο «τραγουδιστής του έρωτα», δηλαδή ο πατέρας του.

ADVERTISEMENT
Για τον οποίο πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου είναι ένας ψαράς με καλή φωνή. Αυτό πρώτα. Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, στην Πάρο, αράζει, ξεκουράζεται, ψαρεύει και καμιά φορά τραγουδάει κιόλας, απλά το κάνει πολύ πετυχημένα».

Για τη μουσική ανέφερε: «Ήταν κάτι που με κυνηγούσε, η μουσική. Με κυνηγούσε από μικρή ηλικία, δηλαδή πριν κοιμηθώ πάντα μου ερχόντουσαν στιχάκια, τραγούδια, συνθέσεις».

Τέλος, ο νεαρός τραγουδιστής περιέγραψε μια ιστορία: όταν ήταν 8 χρονών έπαιζε ένα τραγούδι στο πιάνο στο σπίτι του στην Πάρο όταν φιλοξενούσαν τη Χαρούλα Αλεξίου και η οποία ακούγοντάς το του είχε πει «το θέλω».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved