Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Τετάρτη η Κατερίνα Διδασκάλου. Η τηλεοπτική Μυρσίνη Σεβαστού μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά Άγριες Μέλισσες, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για τα τρία της παιδιά.

Με την κόρη της Μαρκέλα

320480809532mursini kori

Η ίδια έχει αποκτήσει δύο κόρες και έναν γιο, ενώ είναι και γιαγιά. Το τρίτο εγγόνι της ηθοποιού μάλιστα, ήρθε στον κόσμο πριν από μόλις έξι μήνες.

«Έχω τρία εγγόνια. Είναι πρόσφατο το νέο εγγόνι, έξι μηνών. Ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο στη ζωή μας. Η μεγάλη μου κόρη ζει στο Άμστερνταμ. Έχει τα τρία μωρά. Βλέπει τις Άγριες Μέλισσες. Η δεύτερη μου κόρη που ζει εδώ, βλέπει τις Μέλισσες πιο συστηματικά. Μου λέει πως είμαι καλή. Ο γιος μου βλέπει τη σειρά λιγότερο γιατί σπουδάζει και δουλεύει παράλληλα. Για τα παιδιά είμαι η μαμά τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Διδασκάλου.

 

Σε πρόσφατη συνεντευξή της είπε για τον μεγαλύτερο σε ηλικία εγγονό της:

Ο εγγονός σου, που είναι έξι ετών, σε έχει δει να παίζεις;

Οχι. Δεν μένει εδώ. Αλλά περιμένει πώς και πώς να έρθουν στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα και όλο ρωτάει «δηλαδή, παίζει και η Κατρίν στην τηλεόραση;» (γελάει).

Κατρίν σε φωνάζει; Οχι γιαγιά;

Ναι. Από μικρός όταν ήταν με φωνάζει Κατρίν. Πίστεψέ με, δεν είναι κάτι που του έχω επιβάλει (γελάει). Είμαι ευγνώμων που έγινα τόσο νέα μητέρα και μετά γιαγιά.

Φαντάζομαι ότι δεν είσαι η κλασική γιαγιά.

Εκεί που σίγουρα διαφέρω ότι είναι ότι δεν φοβάμαι καθόλου να κάνω extreme πράγματα. Το καλοκαίρι πήγαμε με τον εγγόνο μου σε κάτι τεράστιες νεροτσουλήθρες που απαγορευόταν η είσοδος στα μικρά παιδιά, αλλά έπεισα τον υπεύθυνο να μας αφήσει. Ο μικρός ξετρελάθηκε. Και νομίζω ότι είναι κάτι που θα το θυμάται.

320480809532mursini 

 

φωτο: ndp, ΑΠΕ

 

Δείτε ακόμη: