Πρόσωπο της δεκαετίας η Kim Kardashian για το New York Magazine

POP UP TEAM
/
26 Νοεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ποια ήταν τα πρόσωπα της δεκαετίας του 2010; Αυτό είναι το θέμα του περιοδικού New York Magazine που παρουσιάζει την Κιμ Καρντάσιαν στο εξώφυλλο σαν ένα από τα πρόσωπα, το κυριότερο, που έχουν διαμορφώσει τη δεκαετία.

Στο τέλος της δεκαετίας, η Κιμ ξεπέρασε τα όρια του ριάλιτι που την έκανε διάσημη, και έγινε συνήγορος της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης καθώς μελετάει να γίνει δικηγόρος. Η Καρντάσιαν ταξιδεύει συχνά στην Ουάσιγκτον και συναντά τον Τραμπ, ο οποίος την έχει αποκαλέσει «έξυπνο και καλό άτομο» προκειμένου να ενθαρρύνει τους αποφυλακισμένους ως προς την ένταξή τους στην κοινωνία. 

Την τελευταία φορά βοήθησε στην θέσπιση ενός μέτρου που δίνει πρόσβαση δωρεάν σε αποφυλακισμένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τη φωτογράφισε με τον πιο μίνιμαλ τρόπο ο Κολομβιανο-Αμερικανός φωτογράφος Ruven Afanador, γνωστός για τα ασπρόμαυρα πορτραίτα του, θέλοντας να αναδείξει το βλέμμα της και βγάζοντας κάθε περιττό στο styling.

Οι άλλες προσωπικότητες της δεκαετίας είναι ο δημοσιογράφος Ta-Nehisi Coates, ο συνιδρυτής του Instagram Kevin Systrom, o ακτιβιστής DeRay Mckesson και η συγγραφέας Margaret Atwood.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved