Ο Θανάσης Κουρλαμπάς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος στο «The 2Night Show». Ο ηθοποιός μίλησε για τον «Κλεομένη Ψαθά», τον ρόλο που υποδύεται στην καθημερινή σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», καθώς και για τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα φέρουν τη μεγάλη ανατροπή.

Αρχικά, ο ίδιος περιέγραψε, επίσης, πώς του έγινε η πρόταση να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες».

«Δεν ξέρω αν ο Κλεομένης θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή σε μεγάλο πλαίσιο της σειράς, αλλά σίγουρα στο σπίτι του Δούκα έρχεται ως γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και ξεκινάει ένα “κυνηγητό” της μικρής κόρης Πηνελόπης. Η πρόταση για το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει πριν ξεκινήσει η σειρά. Τον Ιούνιο κλείσαμε τις συζητήσεις. Ήξερα από το καλοκαίρι ότι θα είμαι στο καστ της σειράς και ότι ο συγκεκριμένος ρόλος θα μπει αρκετά επεισόδιο μετά. Είναι η πρώτη φορά που παίζω έναν ρόλο και στο τέλος του επεισοδίου συστήνεται πως δεν είναι αυτό που βλέπετε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Κουρλαμπάς. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι ένας κλασικός πατέρας, που θέλει ο γιος τους να παίζει μπάλα, και όταν κατάλαβε την κλήση του γιου του στον χορό στήριξε την επιλογή του.

Ετσι το 11χρονο αγόρι ασχολείται εδώ και 4 χρόνια με το κλασικό μπαλέτο όπου έχει μεγάλο ταλέντο.

«Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο και αυτό που βλέπω στο παιδί είναι πόσο το αγαπάει αυτό. Είναι σε μια σχολή που δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι σε μια σχολή που κάνει χορό για να μπει πιο βαθιά στη ζωή τους. Τον έχω δει σε μάθημα και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Είναι μικρός ακόμα, δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι μια καταπληκτική καθηγήτρια που έχει δύο αγόρια μαθητές που τους κάνει εντατικά μάθημα, ώστε σε κάποια χρόνια να μπουν πιο σταθερά σε αυτό το πράγμα» είπε.

Σε ερώτηση αν υπήρξαν κάποιοι που σχολίασαν την επιλογή του γιου του απάντησε:

«Υπήρξε άνθρωπος στο σχολικό περιβάλλον του που μου είπε “εντάξει, βάλτο να παίξει μπάλα”. Αν θέλει το παιδί να παίξει μπάλα, θα παίξει. Το σώμα του μίλαγε, οποιοδήποτε συναίσθημα το μετέφερε εκεί» πρόσθεσε.