Δεκάδες χιλιάδες κορίτσια και γυναίκες έχουν ονειρευτεί να έβγαιναν ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Βέβαια, οι περισσότερες θα προτιμούσαν να μην ήταν μαζί η Αμάλ, αλλά σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς τελικά να τα έχεις όλα. Ναι, είναι περίεργο και μοιάζει ακατόρθωτο να σας λέμε ότι μπορείτε να δειπνήσετε μαζί τους στο σπίτι τους στη λίμνη Κόμο, αλλά βρήκαμε τον τρόπο.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξηγεί τα πάντα στο μοναδικό βίντεο που έκανε ο ίδιος για να προωθήσει την ιδέα του δείπνου με 2 τυχερούς, στο οποίο συστήνεται και ως σύζυγος της Αμάλ!

«Είμαι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και είμαι εδώ για να σας προσκαλέσω στην Ιταλία, με τη σύζυγό μου κι εμένα», ξεκινά το βίντεο, ο σκηνοθέτης τον σταματάει και του ζητάει να ακολουθήσει το σενάριο. εκείνος εξηγεί ότι ο κόσμος αγαπάςι την Αμάλ, η οποία "πουλάει". Ανάμεσα σε άλλα ο Χολιγουνιανός σταρ υπόσχεται σε όσους προσπαθήσουν να κερδίσουν, ότι οι τυχεροί θα συζητούν με την Αμάλ, ενώ εκείνος θα σερβίρει ήσυχα χωρίς να τους ενοχλεί το δείπνο!

 

george and amal clooney double date today inline 190529 002 87fcabb7f4d19fc2eef96a69f239e977.fit 560w

 

Στόχος είναι να μαζευτούν χρήματα για το ίδρυμα Clooney, το οποίο αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σύμφωνα με τους κανόνες, όσα περισσότερα χρήματα δωρίσει κάποιος τόσο ανεβαίνουν οι πιθανότητές του να βρεθεί στους τυχερούς.

Μάλιστα, μέσα στα επιχειρήαμτα του ηθοποιού για να πείσει τον κόσμο να συμμετέχει είναι ότι έχει και το τηλέφωνο του Μπραντ Πιτ!

Δείτε τον Κλούνεϊ στο ευρηματικό βίντεο προώθησης της κίνησης που κάνει για να μαζευτούν χρήματα για το ίδρυμά του:

 

 

Αν θέλεις να ζήσεις το όνειρο τότε δήλωσε συμμετοχή  εδώ  και κάνε πραγματικότητα ό,τι φανταζόσουν.