Η Κάρι Μπράντσο του τηλεοπτικού Sex and the City βρήκε ένα τρόπο να περνάει την ώρα της μέσα στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη τώρα που έχει άπειρο χρόνο καθώς έχουν κλείσει τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται σχεδιάζοντας τα παπούτσια, η λατρεία των οποίων την έκαναν διάσημη στην διάσημη τηλεοπτική σειρά.

Με το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον άντρα της Μάθιου Μπρόντερικ να είναι κλειστό και τα παιδιά της στο σπίτι, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εξομολογείται ότι δεν θέλει να αλλάζει ούτε ρούχα και κυκλοφορεί όλη μέρα στο σπίτι με παλιά μπλουζάκια, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της προς τα έξω. Τα στιγμιότυπα της καθημερινότητας στην καραντίνα μοιράζεται με τους 6.000.000 ακόλουθους που έχει στο Ίνσταγκραμ.

Τι είναι αυτό που δε βαριέται ποτέ

Μπορεί να βαριέται να βάλει ρούχα και να μη μας έχει δείξει έστω και μια φορά το πρόσωπό της γιατί μάλλον δε θα βάφεται κιόλας, αλλά αυτό που βαριέται ποτέ είναι να φοράει και να αλλάζει παπούτσια.

Μάλιστα φόρεσε σαν άλλη Σταχτοπούτα ένα ζευγάρι παπούτσια γεμάτα στρας με σχεδόν παιδικά καλτσάκια τα οποία φορά για να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι. Η εικόνα ενθουσίασε τους ακόλουθούς της που βρήκαν την ανάρτηση πολύ χιουμοριστική σε μια περίοδο που η Νέα Υόρκη έχει ανάγκη από λίγο χαμόγελο αφού μαστίζεται από τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων και νεκρών από τον κορονοϊό.

 

Με πληροφορίες από το thetoc