Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας!»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη ©Instagram/garifalia.kalifoni
POP UP TEAM
/
19 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του «Raw House» στο Youtube, μαζί με την τραγουδίστρια Marseaux, μίλησε για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα.

Η influencer και επιχειρηματίας, μιλώντας για την σχέση της με τον τραγουδιστή, είπε ότι στις αρχές που ήταν μαζί, ήταν τόσο ερωτευμένη που κοιμόταν δύο ώρες και έτρωγε μία φορά την ημέρα. Παρ’ όλα αυτά σημείωσε ότι επειδή ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας, αυτό της ήταν αρκετό.

«Είμαι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο. Το celebrity crush μου είναι ο Χρήστος Μάστορας. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν ερωτευμένη – είμαι ερωτευμένη, αλλά εννοώ στις αρχές με τον Χρήστο, δεν υπήρχε, κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20 ώρες! Ήμουν τόσο τραλαλο. Πετούσα! Έτρωγα μια φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας!».

«Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια, δεν μου έχει χτυπήσει ακόμη αυτό το καμπανάκι. Το έχω συζητήσει και με τη ψυχολόγο μου ότι ίσως να μη θελήσω να κάνω. Νομίζω ότι είμαι πιο κοντά σε αυτό, δεν ξέρω, δεν μου έχει χτυπήσει καθόλου το καμπανάκι. Είμαι σε αυτή την φάση της ζωής μου που δε νομίζω ότι είμαι έτοιμη να δώσω τον χρόνο και αναλάβω μία τέτοια ευθύνη. Το νιώθω τεράστιο», εξήγησε σε άλλο σημείο του βίντεο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved