Νόρα Βαλσάμη: «Είναι κάτι από τον Θεό» – Σώθηκε το σπίτι της από τον πλειστηριασμό

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
POP UP TEAM
/
23 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Σε αναστολή τέθηκε ο πλειστηριασμός για το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη, έπειτα από παρέμβαση πολύ γνωστής εταιρίας παραγωγής ταινιών. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή σήμερα (22/2) μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο.

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Η επιτυχημένη ηθοποιός ανέφερε: «Εντάξει, τακτοποιήθηκε. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά!

Ήμασταν παρέα και το είπαμε, και αμέσως σε δύο μέρες μου το έκαναν. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε! Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω γιατί θέλει δουλειά μέσα στο σπίτι, που θα βρω ανθρώπους».

Στη συνέχεια είπε ότι: «Δεν το περίμενα ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και μου έδωσε ο Θεός, μου πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω».

«Σκατά τα βγάζω πέρα! Δεν έχω λεφτά. 500 ευρώ σύνταξη παίρνω, η οποία δεν είναι τίποτα. Τίποτα δεν φτάνει, ούτε να πάρω νερά και καφέδες. Ντροπή τους! Ντροπή, ντροπή, όλοι μου το λένε», τόνισε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved