Δανάη Μιχαλάκη:«Έχω μοιράσει φυλλάδια στη λαϊκή και έχω κάνει λάντζα σε ψητοπωλείο»

danae_michalaki @Instagram
POP UP TEAM
/
4 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει στο «Μαμά-δες» για τη γνωριμία τις δουλειές που έχει κάνει και τη γνωριμία της με τον Γιώργο.

Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα έγινε μητέρα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τα επαγγέλματα που έχει κάνει, πέραν της υποκριτικής.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Το έλεγα πάντα ότι θέλω να γίνω μαμά, από μικρή. Η μαμά μου, μου έλεγε τις προάλλες ότι με θυμάται από πολύ μικρή να λέω ότι θέλω να κάνω παιδί. Αν περιμένεις να είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή νομίζω… Δεν υπάρχει ποτέ να πεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για μένα τουλάχιστον».

«Βασικά είναι ωραία τα πράγματα να έρχονται κάπως αβίαστα. Δηλαδή όλα με τον Γιώργο έχουν έρθει αβίαστα από την αρχή της σχέσης. Γνωριστήκαμε στη Σύρο, του σέρβιρα ποτό», πρόσθεσε.

 

Σχετικά με τα επαγγέλματα που έχει κάνει, ανέφερε: «Όλα τα έχω κάνει. Έχω κάνει τα πάντα από επαγγέλματα. Να μοιράζω φυλλάδια σε λαϊκή, να δουλεύω σε ταβέρνα, σε ψητοπωλείο, σε καφέ. Μοίραζα φυλλάδια στη λαϊκή για ένα κρεοπωλείο, το θυμάμαι σαν χθες.

Ό,τι μπορούσα να κάνω, το έκανα. Στο ψητοπωλείο δούλεψα σαν σερβιτόρα, στο τηλέφωνο, στη λάντζα, τα πάντα! Ό,τι θες έχω κάνει. Ήμουν ηθοποιός, αλλά δεν είχα κάνει κάτι».

«Μετά από μήνες πήγα να δω μια παράσταση, τον «Αρίστο» όπου με είχε καλέσει ο Γιώργος, μήνες μετά τη Σύρο και εκεί έγινε το τζιζ», σημείωσε για την γνωριμία της με τον σύζυγο της Γιώργο Παπαγεωργίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved