Kate Middleton: Οι μιντιακές θεωρίες για την υγεία της και η απάντηση του Παλατιού

Kate Middleton – ©X/@rjmyers
POP UP TEAM
/
5 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Οι βασιλικοί βοηθοί καταδίκασαν τις θεωρίες που δημιουργούνται στα social media για την υγεία της Kate Middleton και έτσι προχώρησαν στην απλή δήλωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «τα πάει καλά».

Μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, η Kate Middleton έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για δύο μήνες καθώς αναρρώνει.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη για τελευταία φορά τα Χριστούγεννα στο Sandringham.

Xρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διατύπωσαν μια σειρά από ακραίες θεωρίες σχετικά με την απουσία της Κέιτ, με εικασίες ότι η πριγκίπισσα μπορεί να βρίσκεται σε κώμα, σε διαδικασία κλωνοποίησης ή να έχει κάνει επέμβαση “Brazilian butt lift” κ.α..

Η Sun ανέφερε ότι οι βοηθοί της βασιλικής οικογένειας είπαν: «Ήμασταν πραγματικά ξεκάθαροι από την αρχή ότι δεν επρόκειτο να παρέχουμε τρέχοντα σχολιασμό για την υγεία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Προφανώς, έχουμε δει την τρέλα των social media και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τη στρατηγική μας».

«Υπήρξαν πολλά στα social media, αλλά η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και ζητά από το κοινό να το σεβαστεί αυτό» τονίζεται.

Μια προηγούμενη δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον ανέφερε ότι «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικά τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved