Ζιζέλ: Το βέτο στον σύζυγο της Μπρέιντι και ο σύμβουλος γάμου

POP UP TEAM
/
10 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Σύννεφα στη σχέση του λαμπερού ζευγαριού.

 Μπορεί μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας να φαίνεται πως τα διάσημα ζευγάρια ζουν την τέλεια ζωή, όμως αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Όπως όλα τα ζευγάρια έχουν και εκείνοι τα προβλήματά τους. Σίγουρα δεν έχουν το άγχος της επιβίωσης, ωστόσο έχουν άλλα θέματα.

Αυτό παραδέχτηκε ο Τομ Μπρέιντι, ο σύζυγος της Ζιζέλ Μπούντχεν μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι πριν από δύο χρόνια ζήτησε τη βοήθεια ειδικού επειδή η σύζυγός του δεν ήταν ικανοποιημένη από τον γάμο τους, και τη συμβολή του στην οικογένεια.

 “Πριν από δύο χρόνια, η γυναίκα μου πίστευε ότι δεν εκπλήρωνα τις υποχρεώσεις σε σχέση με το γάμο μας. Αισθανόταν ότι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν κι εκείνη ασχολούνταν με το σπίτι και μετά όταν τελείωνε η σεζόν, ήμουν του στυλ “Τέλεια, άσε με να ασχοληθώ με τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Άσε με να ασχοληθώ με τις προπονήσεις” και εκείνη καθόταν εκεί λέγοντας “Πότε θα κάνεις πράγματα για το σπίτι; Πότε θα πας τα παιδιά στο σχολείο;””.

Η δυστυχία της Ζιζέλ του άνοιξε τα μάτια, όπως είπε και κατάλαβε πως είχε δίκιο.

Πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να αποσυρθεί από κάποιες από τις υποχρεώσεις του και να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένειά του. Κατέληξαν σε σύμβουλο γάμου, αλλά αυτό που τον σόκαρε ήταν το γράμμα που του έγραψε η σύζυγός του, το οποίο κρατάει μέχρι σήμερα ως υπενθύμιση.

“Σε αυτό το γράμμα έλεγε ανοιχτά τις σκέψεις της και ακόμη το έχω, το κρατάω σε ένα συρτάρι και το διαβάζω. Είναι γεμάτο ειλικρίνεια, από τα βάθη της καρδιάς της λέγοντάς μου πού βρίσκομαι στο γάμο μας και είναι μία καλή υπενθύμιση για μένα ότι τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν και να εξελιχθούν με το πέρασμα του χρόνου. Ό,τι συνέβη και δούλεψε για εμάς πριν από 10 χρόνια δε θα δουλεύει για πάντα γιατί μεγαλώνουμε με διαφορετικούς τρόπους”.

Ακόμα ο Μπρέιντι επαίνεσε την Ζιζέλ για το πόσο καλή μητέρα, καλή σύντροφος, φίλη και επαγγελματίας είναι.

“Βρήκα μια γυναίκα και μία γυναίκα με την οποία θέλω να περάσω τη ζωή μου, και με υποστηρίζει σε ό,τι κι αν κάνω” πρόσθεσε.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και έχουν δύο παιδιά, μία κόρη 7 ετών και έναν γιο 10 ετών.

 

Με πληροφορίες από The Toc

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved