Ο Chris Martin έκανε πρόταση γάμου στην Dakota Johnson

Chris martin & Dakota Johnson – ©X@MailOnline
POP UP TEAM
/
7 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο τραγουδιστής των Coldplay, Chris Martin,  έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό Dakota Johnson, σύμφωνα με τη «Mirror».

«Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο», υποστήριξε πηγή. «Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν τον γάμο τους, αλλά θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους».

Το ζευγάρι φέρεται, επίσης, να έχει την έγκριση της πρώην συζύγου του Martin, Gwyneth Paltrow, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι είναι καλή φίλη με την πρωταγωνίστρια του «Madam Web» και την περιέγραψε ως «έναν αξιολάτρευτο και υπέροχο άνθρωπο».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, αλλά χώρισε για λίγο το 2019. Η Dakota Johnson, κόρη του ηθοποιού Ντον Τζόνσον και της υποψήφιας για Όσκαρ ηθοποιού, Μέλανι Γκρίφιθ, πυροδότησε φήμες περί αρραβώνων το 2020 όταν φωτογραφήθηκε με ένα μεγάλο σμαραγδένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της.

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο «Bustle» για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά του Chris Martin και την πρώην συζύγου του, Gwyneth Paltrow. «Αγαπώ αυτά τα παιδιά με όλη μου την καρδιά», ανέφερε η ίδια.

Στη συνέντευξη η Dakota Johnson αποκάλυψε επίσης ότι είναι «ανοιχτή» στο να αποκτήσει δικά της παιδιά. «Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή», εξήγησε η ηθοποιός. «Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι: “Τι μαγικό πράγμα να κάνεις. Τι τρελή, μαγική, άγρια εμπειρία”. Αν αυτό είναι γραφτό να συμβεί για μένα, είμαι απόλυτα σύμφωνη», πρόσθεσε.

Ο Chris Martin ήταν παντρεμένος με τη Gwyneth Paltrow για 11 χρόνια και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2016. Η Dakota Johnson δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved