Matthew Perry: Οι λεπτομέρειες της διαθήκης του

Matthew Perry – ©X/@CBSNewsColorado
POP UP TEAM
/
13 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Πέντε μήνες μετά το θάνατο του Matthew Perry oι λεπτομέρειες της διαθήκης του ηθοποιού έγιναν γνωστές.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six τη Δευτέρα, ο πρωταγωνιστής των “Friends” όρισε τη Λίζα Κούντροου και την Ρόμπιν Ρούζαν να διαχειρίζονται από κοινού την περιουσία του, αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Επιπλέον, ο ηθοποιός ονόμασε το καταπίστευμά του “Alvy Singer Living Trust”, από το όνομα του χαρακτήρα από το “Annie Hall” του Woody Allen.

Στη διαθήκη που δημιουργήθηκε το 2009, ο Perry ανέφερε τον πατέρα του, Τζον, και τη μητέρα του, Σούζαν Μόρισον, ως δικαιούχους μαζί με την ετεροθαλή αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και την πρώην σύντροφό του, Ρέιτσελ Νταν.

Σύμφωνα με τη διαθήκη, κατείχε προσωπική περιουσία αξίας 1.030.000 δολαρίων «που δεν περιορίζεται σε κοσμήματα, έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα».

Ο σταρ, ο οποίος πέθανε άτεκνος, όρισε στη διαθήκη του ότι τυχόν παιδιά που θα αποκτούσε μετά το 2009 δεν θα είχαν «ρητά δικαιώματα» στην περιουσία του.

Η Κούντροου θα εμφανιστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες στις 10 Απριλίου για την ακρόαση της διαθήκης, καθώς η Ρούζαν επέλεξε να μην εκτελέσει τα καθήκοντα που της όρισε ο Πέρι.

Η Ρούζαν ήταν εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς “Celebrity Liar” όπου ο Πέρι έκανε μια guest εμφάνιση το 2010.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στο Pacific Palisades της Καλιφόρνια στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών. Η έκθεση από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι πέθανε από «οξείες επιδράσεις κεταμίνης» και έκρινε το θάνατό του ως ατύχημα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved