Η Lily Allen για τη διαφορά στη βρετανική και αμερικανική κουλτούρα

©Instagram/lilyallen
POP UP TEAM
/
16 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Lily Allen μίλησε για αυτό που αντιλαμβάνεται ως διαφορά στη βρετανική και αμερικανική κουλτούρα στο πρώτο επεισόδιο του νέου της podcast «Miss Me».

Η Αγγλίδα ποπ σταρ και ηθοποιός παρουσιάζει την εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα με τη φίλη της, Miquita Oliver και συζητούν θέματα όπως η καριέρα τους, τα οικογενειακά και κοινωνικά ζητήματα.

Η Allen, η οποία έγινε γνωστή με τα τραγούδια «Smile» και «LDN» φάνηκε να συμφωνεί με τη θέση της Oliver ότι οι Αμερικανοί διοργανώνουν καλύτερες τελετές βραβείων από τους Βρετανούς.

Αναφέροντας τα βραβεία Baftas ως παράδειγμα μιας «αριστοκρατικής» βρετανικής τελετής απονομής βραβείων, η Άλεν είπε ότι πιστεύει πως είναι ένα στοιχείο πολιτισμού, το ότι οι Αμερικανοί είναι πιο πιθανό να ενθουσιαστούν με τα δημιουργικά επιτεύγματα ενός καλλιτέχνη.

«Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που μετακόμισα εδώ στην Αμερική είναι επειδή νιώθω ότι είναι ένα πολύ πιο ενθαρρυντικό περιβάλλον στο οποίο τα παιδιά μου μπορούν να επιτύχουν» σχολίασε.

«Ένα παράδειγμα είναι όταν αποφάσισα να παίξω στο έργο (2:22 A Ghost Story) παρ’ όλο που δεν το είχα ξανακάνει και σίγουρα δεν είχα καμία εμπειρία στο θέατρο. Όταν το έλεγα στους Αμερικάνους έλεγαν “Θεέ μου, αυτό είναι τόσο συναρπαστικό! Θα μάθεις τόσα πολλά!” και όταν έλεγα στους Άγγλους για αυτό, έλεγαν “Ένα θεατρικό έργο; Το έχεις ξανακάνει αυτό; Δεν φοβάσαι;“» τόνισε η τραγουδίστρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved