Kate Middleton: Η πρώτη εικόνα της στα ψώνια με τον William

Kate Middleton-©Wikimedia Commons/ Ricky wilson
POP UP TEAM
/
19 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ερασιτεχνική λήψη δείχνει τον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton να επισκέπτονται το Windsor Farm Shop, σε μικρή απόσταση από το σπίτι τους στο Berkshire.

Το εν λόγω υλικό φαίνεται να βάζει τέλος σε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγο της.

Σύμφωνα με την «Sun» η Kate Middleton εθεάθη μαζί με τον πρίγκιπα William στο αγαπημένο κατάστημα του ζευγαριού με αγροτικά προϊόντα στο Ουίνδσορ. «Ευτυχισμένη, χαλαρή και υγιής», όπως αναφέρουν τα βρετανικά tabloid, η Kate Middleton έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα άναυδος όταν τους είδα εκεί. Η Kate ήταν έξω για ψώνια με τον William και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής ώστε να πεταχτεί στα μαγαζιά», ανέφερε μάρτυρας που είδε το ζευγάρι στη Sun.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Kate Middleton δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δημοσιότητα την Κυριακή του Πάσχα και θα μπορούσε να συμμετάσχει με την οικογένειά της στην παραδοσιακή βόλτα, η οποία θα φωτογραφηθεί.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved