Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της

Αίθρα Λυκουρέζου – ©Youtube/OPEN
POP UP TEAM
/
22 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έχει επιλέξει μία «Καθαρή Ζωή», μακριά από τις ουσίες, ένα θέμα για το οποίο έχει μιλήσει στο παρελθόν.


Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο αλλαγών στη ζωή της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της και να λέγεται πλέον «Αίθρα». Την αλλαγή του ονόματός της έκανε γνωστή σε ένα σύντομο βίντεο στο Tik Tok.

@aithralykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος – Ανέζα 🚬🚬11

«Πόσο χαίρομαι που άλλαξα το όνομά μου, που με λένε Αίθρα και όχι Μαρία Ελένη. Το Αίθρα αγαπώ πλέον, το Αίθρα με αντιπροσωπεύει πλέον. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να με λένε πλέον, Μαρία Ελένη είναι γιατί Μαρία Ελένη ονομάζουν την εισαγγελέα που αθώωσε τον Ηλία Μίχο. Οπότε, ευτυχώς που έχω κρατήσει το Αίθρα και όχι το Μαρία Ελένη» λέει η ίδια σε βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok. Μάλιστα, εξηγεί στη λεζάντα του εν λόγω βίντεο: «Αίθρα. Η μητέρα του θρυλικού ήρωα Θησέα. Πριγκίπισσα της Τροιζήνας. Κόρη του βασιλιά Πιτθέως. Αυτά! Αλλάζω τα πάντα. Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια. Αγαπώ τις αλλαγές. Την ροή!»

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved