Λαβίνια Σταθάκη: Πέθανε η fashion και beauty blogger

Lavinia Stathaki – ©Instagram/laviniastathaki
POP UP TEAM
/
5 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Έφυγε από τη ζωή η fashion και beauty blogger Λαβίνια Σταθάκη αφήνοντας πίσω της τρία παιδιά. Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

«Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χτες από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη. Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής», έγραφε ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Λαβίνια Σταθάκη: Ο αποχαιρετισμός της Χριστίνας Πολίτη

Μόλις ενημερώθηκε για τη δυσάρεστη είδηση, η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Με τη @laviniastathaki μοιραστήκαμε πριν λίγα χρόνια στη Βαρκελώνη το συγκλονιστικότερο δείπνο της ζωής μου τουλάχιστον.. από τότε είχαμε μια ζέστη επαφή με πολλές καρδιές και αλληλοθαυμασμό. Με μεγάλη λύπη και τεράστιο σοκ μόλις έμαθα πως έφυγε από τη ζωή.. μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι.. θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και άλλο ένα μήνυμα για όλους εμάς που μένουμε πίσω και αναλωνόμαστε στην τοξικότητα- ναι, δεν βρίσκω άλλη λέξη- που μαστίζει την εποχή και τη χώρα μας».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved