Πρίγκιπας Harry: Zoρίζεται πολύ στη νέα του ζωή αλλά επιμένει “Όχι, το παιδί μου δεν θα μεγαλώσει έτσι”

POP UP TEAM
/
18 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μια γυναίκα που ανήκει στους στενούς φίλους του πρίγκιπα Χάρι – η ανθρωπολόγος Δρ. Τζέιν Γκούνταλ – αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή της ότι ο Χάρι βρίσκει τη μετα-βασιλική ζωή του “λίγο δύσκολη”.

“Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί από δω και πέρα, αλλά ναι ήμουν σε επαφή μαζί του. Αν και νομίζω ότι βρίσκει τη ζωή λίγο δύσκολη αυτή την περίοδο”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Δρ Γκούνταλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν πρόσφατα μετεγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες όπου βρίσκονται σε καραντίνα μαζί με τον γιο τους Άρτσι.

Ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή από τότε που παραιτήθηκε από τη βασιλική οικογένεια. Και σύμφωνα με την Γκούνταλ, ο Δούκας του Σάσεξ βρίσκει το νέο του εγχείρημα προς μια πιο φυσιολογική και ανεξάρτητη ζωή “λίγο δύσκολο”. 

Σε συνέντευξή της στους Radio Times, η Δρ. Γκούνταλ μίλησε για το πώς οι τελευταίες αλλαγές στη ζωή του Χάρι – συμπεριλαμβανομένης της μετακίνησης στο εξωτερικό και της υποχρέωσης να βάλουν στον πάγο τον νέο φιλανθρωπικό οργανισμό τους, Archewell, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού— τον έχουν επηρεάσει αρνητικά.

“Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί στην καριέρα του, αλλά ναι, έχω μιλήσει μαζί του και βρίσκει τη ζωή λίγο δύσκολη αυτή την περίοδο” είπε.

meghan markle prince harry t

Η Δρ Γκούνταλ, η οποία είχε στενή σχέση με τον Χάρι τα τελευταία χρόνια λόγω του πάθους του για την παγκόσμια προστασία του περιβάλλοντος, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήταν και δική του απόφαση το να αφήσουν πίσω τους τη βασιλική ζωή. Μιλώντας στο περιοδικό Daily Mail Weekend, αποκάλυψε ότι ο Χάρι ήταν αποφασισμένος να μην μεγαλώσει ο γιος του όπως ο ίδιος.

Ο Άρτσι – ο οποίος θα γίνει ενός έτους τον επόμενο μήνα – δεν θα λάβει την ίδια βασιλική ανατροφή που είχε ο Χάρι και αυτή ήταν η επιθυμία του πατέρα του. Δεν ήθελε ο γιος του να μεγαλώσει όπως ο ίδιος.

Μάλιστα, η Γκούνταλ περιέγραψε ένα περιστατικό μέσα στο σπίτι του ζεύγους, πριν φύγουν από το παλάτι:

“Στο τέλος της συνομιλίας μας με τον Χάρι, η Μέγκαν μπήκε στο δωμάτιο μαζί με τον Άρτσι. Ήταν πολύ μικροσκοπικός και πολύ νυσταγμένος. Δεν χάρηκε καθόλου όταν η μαμά του τον έδωσε σε μένα. Νομίζω ότι ήμουν από τους πρώτους που τον αγκάλιασε εκτός από την οικογένεια” είπε. “Τότε έκανα στον Άρτσι τον βασιλικό χαιρετισμό λέγοντας: Υποθέτω ότι θα πρέπει να το μάθει αυτό. Τότε ο Χάρι απάντησε: “Όχι, το παιδί δεν θα μεγαλώσει έτσι”.

 

Με πληροφορίες από το thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved