Συνέντευξη στο "Πρωινό" έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου, όπου και ξεκαθάρισε τα όλα έχουν γραφτεί περί αποχώρησής του από τη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Ο Θωμάς Κυπραίος, αφού μίλησε για το πώς περνάει τις ημέρες της καραντίνας, αποκάλυψε ότι δεν ήταν δική του επιλογή να φύγει από τις Άγριες Μέλισσες, το αντίθετο μάλιστα.

Άγριες Μέλισσες: Αβέβαιο το μέλλον της σειράς - Μίνι φινάλε ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι - Οι μεγάλες ανατροπές
Αμέσως μετά ο Στάνκογλου ερωτήθηκε για το μέλλον του στη σειρά, μετά τις δηλώσεις του ίδιου ότι δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν γιατί ήθελε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα. Ωστόσο,ο ίδιος ανέτρεψε όσα είχε πει, τονίζοντας πως δεν θέλει να φύγει από τη σειρά:

"Κατ’ αρχήν δεν είναι κάτι προσωπικό δικό μου. Με τη Μελίνα τη Τσαμπάνη από τις αρχές των γυρισμάτων συζητάγαμε που θα πάει αυτός ο χαρακτήρας και είχαμε δώσει ένα deadline κάπου στο καλοκαίρι. Τώρα όλα έχουν πάει λίγο πίσω και δεν ξέρουμε πως θα συνεχιστεί όλο αυτό το πράγμα".

"Εγώ δεν θέλω καθόλου να φύγω από τη σειρά, περνάω πολύ ωραία. Ποιος θέλει να φύγει από κάτι το οποίο είναι πολύ ωραίο και πολύ πετυχημένο;".

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως εφόσον είχε συμφωνήσει ότι ο χαρακτήρας του θα έμενε στη σειρά μέχρι το καλοκαίρι, και βρισκόταν σε αναζήτηση δουλειάς για το καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν, έχουν ανατραπεί όλα. "Με κάποιον τρόπο οι συμφωνίες που κάναμε μεταξύ μας, ήταν ότι ο Κυπραίος ως χαρακτήρας θα είναι μέχρι το καλοκαίρι". Κάτι που μάλλον δεν θα τηρηθεί, αφού ο κορονοϊός έχει αλλάξει εντελώς τον προγραμματισμό της σειράς.

Ο ίδιος εξήγησε ότι "τα 150 επεισόδια που ήταν να δείξει ο ΑΝΤ1 μέχρι το καλοκαίρι, φαντάζομαι δεν μπορεί να τα δείξει, οπότε θα πάει και του χρόνου αυτή η ιστορία" και ο ίδιος δεν θα φύγει από τη σειρά, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες της νέας σεζόν.

Επίσης, χαρακτήρισε πανέξυπνη τη σεναριογράφο της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη, λέγοντας πως αν θέλει μπορεί να κρατήσει ζωντανούς τους χαρακτήρες, για να υπάρχει ενδιαφέρον για το κοινό.

"Βεδουίνος στο κέντρο της Αθήνας" ο Γιάννης Στάνκογλου: Η φωτογραφία από το μπαλκόνι του

Τέλος, ο Στάνκογλου έδωσε ένα spoiler για τη σειρά, αν και εξήγησε ότι οι ίδιοι δεν γνωρίζουν παρά μόνο τι θα γίνει λίγα επεισόδια μετά.

Σε ό,τι λοιπόν τον αφορά, αποκάλυψε ότι ο Θωμάς Κυπραίος και η Ελένη όμως θα έρθουν πιο κοντά στα επόμενα επεισόδια: "Γίνεται προσπάθεια να είμαστε μαζί και ερχόμαστε αρκετά κοντά, ως εκεί που έχω διαβάσει εγώ" είπε συγκεκριμένα.