Salma Hayek: Γιορτάζει 15 χρόνια γάμου

©Instagram/salmahayek
POP UP TEAM
/
26 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η 57χρονη ηθοποιός, Salma Hayek γιορτάζει 15 χρόνια γάμου με τον επιχειρηματία François-Henri Pinault και «ανέβασε»  στο Instagram της φωτογραφίες από την τελετή.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσεις την ευλογία του να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Για όλους εσάς που το βρήκατε, μην το θεωρείτε ποτέ δεδομένο. Για όλους εσάς που δεν το βρήκατε, μην το βάζετε ποτέ κάτω», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στην ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στη Βενετία. Λίγο πριν από τον γάμο το ζευγάρι παρέθεσε δείπνο στην Punta della Dogana. Οι καλεσμένοι φορούσαν χρυσές και μαύρες μάσκες.

Η οικογένεια του γαμπρού είχε αγοράσει το κτίριο το 2007 και πλήρωσε για την αποκατάστασή του. Τον Ιούνιο του 2009 άνοιξε ξανά για το κοινό ως μουσείο τέχνης, με προσωρινά εκθέματα από τη συλλογή Pinault.

Η τελετή έλαβε χώρα στην Όπερα La Fenice, μία από τις παλαιότερες στην Ευρώπη. Συμμετείχαν, επίσης, τα παιδιά του γαμπρού από τον πρώτο του γάμο και η κόρη του ζευγαριού. Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι τραγούδησαν το «Over The Rainbow».

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στον γάμο ήταν η Penelope Cruz, ο Javier Bardem, η Charlize Theron, η Lily Cole, η Ashley Judd, ο Woody Harrelson, η Anna Wintour, ο Bono, ο David Blaine, ο Jacques Chirac και άλλες διασημότητες.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Grassi, μια σημαντική τοποθεσία για το ζευγάρι, καθώς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2006 σε ένα γκαλά εκεί. Η οικογένεια Pinault αγόρασε το κτίριο τον Μάιο του 2005. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2007 και η κόρη τους γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved