Η κόρη των Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ, Σκάουτ, αποκάλυψε σε podcast την προηγούμενη Παρασκευή γιατί οι διαζευγμένοι γονείς της περνούν μαζί την απομόνωσή τους και γιατί ο Γουίλις δεν βρίσκεται με την σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ.

«Η μητριά μου και οι μικρές μου αδερφές θα ήταν και αυτές μαζί μας, αλλά η μία από τις αδερφές μου, 7 ετών, στην προσπάθειά της να τρυπήσει με μία βελόνα το παπούτσι της, τρύπησε το πόδι της . Η Έμα ήθελε πρώτα να βεβαιωθεί πως η εξετάσεις της κόρης της δεν θα έδειχναν κάτι σοβαρό».

Η Μουρ και ο Γουίλις ήταν παντρεμένοι από το 1987 μέχρι το 2000 αλλά οι σχέσεις τους παρέμειναν άψογες. Για τη Σκάουτ, όπως η ίδια δήλωσε, ήταν πολύ όμορφο να είναι με τους γονείς της στο σπίτι που μεγάλωσε.

Το πρώην ζευγάρι προκάλεσε την απορία όλων όταν η φωτογραφία τους στην καραντίνα, χωρίς την Χέμινγκ, έγινε viral.

Στη φωτογραφία φορούν όλοι ίδιες πιτζάμες και η Χέμινγκ σχολίασε πως φαίνονται όλοι υπέροχοι και σε λίγους ταιριάζει αυτό το χρώμα. Οι περιορισμοί μετακινήσεων λόγω του κορονοϊού κρατά τη νυν γυναίκα του Μπρους Γουίλις μακριά, αλλά έχουν καθημερινή επαφή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

πηγή: HuffPost US