Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν εκπροσωπείς τη χώρα σου όταν χασμουριέσαι τόσο προκλητικά» – Η απάντηση της Σάττι

POP UP TEAM
/
13 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

O Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision και κυρίως τα χασμουρητά της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Μέσα από το πάνελ του «Πρωινό Σου Σου» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξέφρασε την ενόχλησή του με την τραγουδίστρια, η οποία νωρίτερα, απάντησε σχετικά με αυτό κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Εγώ που την έχω υποστηρίξει και έχουμε κοντραριστεί εδώ στην εκπομπή, την ημέρα που έκανε αυτό στην press conference έγινα έξαλλος γιατί πάνω από όλα στη Eurovision δεν εκπροσωπείς τον εαυτό σου και δεν πάει είσαι η Μαρινέλλα ή η Χάρις Αλεξίου, όταν πας εκεί εκπροσωπείς τη χώρα σου. Δεν εκπροσωπείς τη χώρα σου όταν χασμουριέσαι τόσο προκλητικά και όταν πας να το σώσεις το κάνεις χειρότερο γιατί δεν πείθεις. Ο κόσμος καταλαβαίνει» δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι
Η τραγουδίστρια που κατέκτησε την 11η θέση στη Eurovision, κλήθηκε να απαντήσει στις αντιδράσεις για τα περιβόητα χασμουρητά της. Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Fay’s Time» η Μαρίνα Σάττι ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει με αυτόν τον τρόπο κάποια επίσημη τοποθέτηση για όλη την αποδοκιμασία της συμμετοχής του Ισραήλ φέτος και πως αν ήθελε, θα τοποθετούνταν με διαφορετικό τρόπο.

Αρχικά, ανέφερε για τη θέση που τερμάτισε στον τελικό: «Εντάξει νομίζω πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που η παρουσίαση του τελικού ήταν καλή, δεν το ‘χω δει ακόμα. Κάναμε πάρα πολλές πρόβες εκείνη η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ ήξερα θα το κάνω τόσες φορές. Αυτό που δεν ήξερα επίσης, είναι ότι θα βγει τόσο πολύ προς τα έξω, δηλαδή οι πρόβες στην ουσία… ο κόσμος δεν περίμενε την παράσταση το ‘χει δει όλο».

Στην ερώτηση για το τι τη στενοχώρησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν όλο αυτό το διάστημα, η Μαρίνα Σάττι σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν διάβασα τι συνέβαινε, ήταν πάρα πολλή πληροφορία για να τη διαχειριστώ. Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα αυτή την περίοδο για μένα, ήταν λόγια είτε προθέσεις μου, που κάπως μπορεί είτε καταλάθος είτε δεν ξέρω πώς, να παρερμηνεύτηκαν».

Όσο για τα χασμουρητά, η ίδια εξήγησε ότι «χαζολογούσε με έναν γκρουπ Ελλήνων». Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Λοιπόν δεν ξέρω αν είδατε την συνέντευξη Τύπου γιατί όλο αυτό έγινε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης Τύπου μου δόθηκε ο λόγος γιατί μίλησα πρώτη, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας κιόλας που είμαι και νομίζω ότι εκείνη την ώρα που ήταν ο λόγος σε εμένα, μίλησα όπως θα έπρεπε να έχω μιλήσει. Από κει και πέρα πέρασε άλλη 1 ώρα που ήμασταν μέσα κουρασμένοι και χαλαροί, υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε, καθ΄ όλη τη διάρκεια.

Τώρα αν το συγκεκριμένο κομμάτι απομονώθηκε και ταξίδεψε και ερμηνεύτηκε… Τέλος πάντων εγώ αυτό που θέλω να πω είναι αν ήθελα να κάνω κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος δεν θα την έκανα με αυτόν τον τρόπο. Ίσως ήταν και χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη την ώρα έχει φύγει η προσοχή από πάνω μου. Μπορείτε να δείτε όλο το χαζολόγημα και όχι μόνο το συγκεκριμένο, δηλαδή και ο Ολλανδός όταν μιλούσα εγώ είχε βάλει μια μπλούζα πάνω από το κεφάλι του και κοιμότανε».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved