Δ. Λάλος – Μ. Λαμπροπούλου: Το ζευγάρι του «Σασμού» μαζί και στη ζωή;

POP UP TEAM
/
21 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Όπως αναφέρει η Espresso, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αλλιώς ο Μαθιός και η Βασιλική, το ζευγάρι της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», είναι μαζί και στη ζωή.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο πρωταγωνιστής του Σασμού και η επίσης ηθοποιός σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου, πήραν επίσημα διαζύγιο ύστερα από επτά χρόνια γάμου.

Τον Μάρτιο, γνωστοποιήθηκε μέσα από την Realnews και ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου (η Βασιλική του «Σασμού») και ο Γιάννης Νταλιάνης πήραν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Η είδηση φαίνεται να είναι επιβεβαιωμένη, σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας. Ωστόσο, δεν μπορούσε κανείς να μιλήσει δημοσίως καθώς εκκρεμούσε το διαζύγιο και από τις δύο πλευρές. Οι δυο τους πήραν διαζύγιο από τους συζύγους τους σχεδόν την ίδια περίοδο, γεγονός που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι «κάτι υπάρχει» μεταξύ τους.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκαν πριν από λίγε εβδομάδες στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του μεγαλύτερου παραγωγού τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων, κάτι που φούντωσε τις φήμες ότι όντως είναι ζευγάρι.

Είναι ζευγάρι τελικά;

Από ό,τι φαίνεται…

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved